Sănătate

Un client KFC pretinde ca a primit un sobolan prajit in loc de aripioare

In loc de "Kentucky fried wings", un client al KFC pretinde ca a primit un "Kentucy fried rat", adica un sobolan prajit in pesmet in loc de celebrele aripioare.

Devorise Dixon, un client al lanturilor de fast-food Ketucky Fried Chicken (KFC) din SUA, a publicat pe internet un clip in care afirma ca a primit la pachet un sobolan prajit.

In imagini se vede, invelita in pesment, o forma de sobolan cu tot cu coada. "Am muscat si gustul era oribil", a spus Dixon, care a sigilat probele si afirma ca ii va da in judecata pe cei de la KFC.  El spune ca s-a intors la magazinul KFC de unde cumparase mancarea, iar managerul i-a confirmat ca in pachet se afla intr-adevar un sobolan, oferindu-i o masa gratuita pe care a refuzat-o.

"Cand am muscat mi s-a parut ca era cam tare si gumos, ceea ce m-a facut sa ma uit la ce aveam in mana. Am observat ca avea forma de sobolan, cu tot cu coada", a spus Dixon. 

Cei de la KFC afirma ca nu il pot contacta pe Dixon nici direct si nici prin intermediul avocatilor si ca i-au oferit un audit independent al produsului, refuzat insa. De asemenea, cei de la KFC au declarat ca mancarea lor este produsa la cele mai inalte standarde de siguranta si ca investigatiile lor au aratat ca plangerea lui Dixon este falsa. 

Nu este primul scandal de acest gen. Recent, un client McDonalds a publicat imagini cu un cap de gaina imbracat in pesmet, primit de la un restaurant (foto jos). 



Un client KFC pretinde ca a primit un sobolan prajit in loc de aripioare