Sănătate

Cristian Topescu ii indeamna pe copii la sport

Cristin Topescu, cunoscutul comentator sportiv, ii indeamna pe parinti sa isi dea copii la sport, iar aceasta activitate sa inlocuiasca televizorul, cel care acapareaza 25 de ore saptamanal celor mici.

"Studiile au aratat ca majoritatea copilor (cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani) se uita 25 de ore pe saptamana la televizor. Ca sa nu mai luam in considerare nenumaratele ore in plus pe care unii le petrec jucand jocuri video si pe computer", scrie Cristian Topescu.

"Iata vestea socanta: capacitatea fizica a copiilor romani s-a redus dramatic, doar putini dintre ei participa regulat la activitati care presupun exercitiu fizic. Copiii care nu fac miscare cresc si ajung adulti inactivi, asa ca momentul cel mai prielnic de a incuraja un stil de viata sanatos si activ este in timpul copilariei, atunci cand exista toate sansele sa se dezvolte obiceiuri care sa dureze toata viata", mai spune Topescu, indemnand partintii sa ii duca pe cei mici la sporturi care creeaza un corp armonios, precum inotul.

Nu stii unde sa duci copilul la inot?
Acceseaza Club Moving
, clubul cu cea mai buna piscina pentru copii din Bucuresti.



Cristian Topescu ii indeamna pe copii la sport