Sănătate

Club Moving are oferte noi

Club Moving si-a relansat siteul si vine cu o noua locatie in Bucuresti, dar si cu oferte noi pentru a face sport intr-o ambianta placuta si plina de posibilitati.

Club Moving are luna octombrie un nou site, mai modern si mai util pentru abonatii sai.

Recent, Club Moving a lansat si o locatie in Bucuresti, in zona de Nord a Capitalei, pe domeniul Caro din Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, in proximitatea lacului Floreasca. Acesta se adauga locatiei din Otopeni, dar si celor din Iasi si Cluj, precum si clubului Moving Express din Ploiesti.

Noile abonamente sunt atractive. Pentru un abonament pe timpul zilei, acesta costa anual 425 de euro (TVA inclus) in Otopeni si 450 de euro (TVA inclus) in Bucuresti. Pentru abonamente full-time preturile sunt de 650 de euro si respectiv 750 de euro pe an. Exista si posibilitatea achizitionarii unor abonamente pe durate mai scurte, pentru care va puteti informa sunand la Club Moving.

Pe langa echipamentele de fitness si programele speciale de fitness, Club Moving are piscina in fiecare locatie. Piscinele sunt considerate drept cele mai bune din Bucuresti, pentru ca apa nu este sterliziata cu ajutorul clorului, ci cu echipamente UV, fiind foarte curate si fara probleme pentru piele.



Club Moving are oferte noi