Sănătate

Dati-mi o mana (sau un picior) de ajutor: Ce banda de alergare?

Banda va fi folosita pentru o ora pe zi timp de cinci sau sase zile pe saptamana. Este luata pentru alergare, nu pentru mers. Bugetul este undeva in jur de 4.000 de lei.

Sunt zeci de producatori si sute de modele, dar ma uit la ele fara sa stiu ce sa aleg si care isi merita sau nu banii.

Am vazut asta (Kettler Motion Track) si asta de la Decathlon (un Proform despre care importatorii nu stiu nimic pentru ca este un model hibrid facut pentru Decathlon).

Avantajul celei de-a doua este pretul care se incadreaza in buget, iar suprafata de alergare este mai mare (51x140 fata de 48x132), ceea ce pentru un om care bate spre 1,90m este in regula.

Am citit pe net ca benzile Proform nu sunt dintre cele mai bune. Despre Kettler am auzit ca benzile ieftine (cele entry level) de asemenea nu sunt fiabile. In special la Proform am citit despre probleme cu covorul de alergare.

Ideea e ca nu stiu daca sa arunc banii pe asa ceva si dupa aia mai rau sa ma enervez cu probleme. Stiu doar ca nu vreau sa fac pauza de alergare in zilele de iarna si ca in loc sa fac o pneumonie mai bine "dau in gol" la o banda.

Ma intereseaza atat pareri despre cele doua modele/producatori cat si pareri despre experiente personale alte cu benzi de casa (nu profesionale de sala, pentru ca nu este cazul).



Dati-mi o mana (sau un picior) de ajutor: Ce banda de alergare?