Poker

Premii in bani si bilete la turnee de poker, disponibile gratuit pe bwin.com incepand de astazi

Cea mai mare platforma de gaming online din lume le ofera clienților sai din România șansa de a câștiga premii fantastice în turneul “Primavara de Poker Româneasca”
Începând de astazi, clienții bwin din România pot intra în cursa pentru premiile senzaționale disponibile în turneul “Primavara de Poker Româneasca”, care dureaza pâna pe 29 aprilie. Promoția va oferi clienților bwin șansa de a câștiga premii zilnice de $100 și de a se califica pentru finalele de duminica ale turneului, fiecare cu un fond de premii de $1.000.

Turneele freeroll de calificare sunt disponibile de luni pîna sâmbata la ora 20:00. Primii 70 de jucatori din turneele de calificare primesc garantat și un bilet în finala saptamânala!

Finale cu premii în bani și bilete WPT

Cei care vor ajunge în finalele programate duminica vor avea ocazia de a juca pentru un fond de premii garantat de $1.000, care include premii în bani și bilete pentru mari turnee de poker, precum World Poker Tour sau World Series Of Poker. Finalele de duminica vor fi disponibile pe bwin.com începând cu ora 21:00 și pot fi accesate și cu un buy-in de doar 1$+0,10

Bonusuri mari la înscriere
Participarea la turneul “Primavara de Poker Româneasca” le poate aduce clienților bwin și bonusuri importante la înscriere. Cei care se înscriu pe bwin.com vor primi un bonus de 100% de pâna la $500 și pot accesa turneul direct din poker lobby.

Pentru mai multe detalii despre “Primavara de Poker Româneasca”, accesați: www.bwin.com/pokerspring

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, deține brandul bwin și se bucura de poziții de lider de piața în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou și jocuri, poker, dar și bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com și www.FoxyBingo.com. Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG și PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 și este încorporata, licențiata și reglementata în Gibraltar. bwin.party este licențiata și în Franța, Italia și Alderney.


Premii in bani si bilete la turnee de poker, disponibile gratuit pe bwin.com incepand de astazi