Poker

Pe Party Poker iei ce e mai bun din casa lui Tony G!

Noua promotie „Din casa lui Tony G” a debutat pe PartyPoker.com luni, 3 septembrie, cu premii de peste $200,000 în gadget-uri, dispozitive electronice si obiecte de lux, inclusiv un Volkswagen Golf GTI.

Usile casei profesionistului din echipa PartyPoker.com, Tony G, se deschid larg pâna duminica, 7 octombrie, pentru turnee zilnice si saptamânale cu premii de top, precum Smart TV, console de jocuri si telefoane iPhone. Tot ce trebuie sa faci e sa colectezi un singur PartyPoint pentru a participa!

Tony a declarat: „Nu trebuie sa va luptati pentru dreptul de a petrece în casa mea. E la fel de usor sa te implici ca si cum ai lua o bomboana de la un Phil Hellmuth al Rusiei- promotia e deschisa pentru toti, calificarea costa un singur PartyPoint! Sunt premii de $5,000 de luni pâna vineri si $15,000 duminica. Marea finala e pe 7 octombrie si va aduce premii de $20,000 si un VW Golf GTI. Planuiesc sa înving chiar eu în marea finala. Îmi deschid casa pentru o luna, dar cei care planuiesc sa o pradeze vor fi pedepsiti la masa de poker în final.”

Accesul e simplu:

Colecteaza un singur PartyPoint pentru a obtine un bilet Daily Giveaway- PartyPoint-ul se câstiga cu usurinta, jucând într-un turneu de $6. Daca obtineti 20 de puncte puteti participa la toate cele 20 de Daily Giveaways! Faceti un depozit pentru intrarea prioritara în turneele mai mari.

o    Depozitati cel putin $50 cu codul HOUSE pentru a intra automat în Giveaway-ul saptamânal

o    Depozitati cel putin $100  cu codul GOLFGTI pentru a-ti asigura locul în Marea Finala.

Promotia presupune:

Giveaway-urile zilnice din casa lui Tony G:
- premii zilnice în valoare de $5,000, de luni pâna vineri

Giveaway-urile saptamânale din casa lui Tony G:
-premii saptamânale în valoare de $15,000 acordate în fiecare duminica

Marea finala din casa lui Tony G:
-premii  în valoare de $20,000 + un VW Golf GTI pe 7 octombrie.

Esti nou pe PartyPoker.com?

Fa primul tau depozit si îti vom oferi gratuit cinci intrari la turneele zilnice de $5,000.
Pe lânga faptul ca îsi deschide usile casei, Tony G joaca live în circuit în septembrie si va lua parte la WPT Grand Prix la Paris si WPT Malta. Tony asteapta cu nerabdare începutul turneelor alaturi de un sarpe foarte mare.



Pe Party Poker iei ce e mai bun din casa lui Tony G!