Poker

Nebun dupa poker - Marvin Rettenmaier se alatura Echipei PartyPoker.com

Popularul profesionist din circuitul european „Nebunul”/ „Mad” Marvin Rettenmaier este ultimul jucator care se alatura echipei PartyPoker.com, dupa ce și-a facut debutul la WPT World Championship la Bellagio din Las Vegas în weekend-ul trecut.
Marvin, în vârsta de 25 de ani, este unul dintre cei mai populari jucatori profesioniști din circuit și are câștiguri de peste 1.7 milioane de dolari de pe urma turneurilor live. Nascut in Stuttgart, Germania, și absolvent al Facultații de Management și Dreptul Afacerilor, el locuiește în prezent în Londra, iar cea mai mare victorie a sa e câștigarea France Poker Series din Paris în februarie 2011. Muzician pasionat, Marvin nu zboara niciodata fara chitara lui!

„Sunt încântat sa ma alatur Echipei PartyPoker.com,” a declarat Marvin. „E o mișcare naturala pentru mine și sunt nerabdator sa o reprezint în evenimentele WPT și chiar mai mult.”

Marvin se alatura co-naționalului sau Bodo Sbrzesny în Echipa PartyPoker.com, unde a fost întâmpinat cu brațele deschise de catre colegii sai de echipa.
Toni G a declarat: „E grozav sa îl avem pe Marvin în echipa; am crezut întotdeauna sa e un jucator plin de caracter. Are o strategie de joc nemțeasca, matematica, daca e castigator, bea o bere, își pierde pașaportul. Are nevoie sa îl ghidez. Daca oricine altcineva decât fiul meu, John Eames, putea obține acest contract, trebuia sa fie Mad Marvin.”

Kara Scott a spus: „Sunt foarte fericita sa îi uram bun venit lui Marvin în Echipa PartyPoker.com. E un jucator de poker foarte talentat, iar integrarea lui în echipa nu e o surpriza. Mai mult, îmi e prieten și unul din cei mai distractivi oameni pe lânga care poți sta în circuitul de poker. Abia aștept sa petrecem împreuna multe nopți de karaoke, în stilul lui Mad Marvin!”

Mike Sexton a declarat: „Pokerul are nevoie de caractere/personaje, iar Marvine cu siguranța unul dintre ele. Cred ca va fi o valoare pentru noi și sunt încântat sa s-a alaturat echipei.”


Nebun dupa poker - Marvin Rettenmaier se alatura Echipei PartyPoker.com