Poker

In februarie, poTi cuceri lumea pe PartyPoker.com!

Vrei sa faci inconjurul lumii in 80 de jocuri de poker? ITi doresti un imperiu? PartyPoker.com considera ca lumea nu e de ajuns si lanseaza in luna februarie o noua ediTie a turneului "ceWorld Domination".

Esti chemat sa cuceresti 64 de orase castigand PartyPoints si beneficiind de freeroll-uri, premii in cash si un potenTial mare premiu de 100.000 de dolari in drumul tau catre glorie. PromoTia este valabila in perioada 1 februarie "“ 1 martie, iar premiza e simpla "“ dezbina si cucereste!

Un reprezentant al PartyPoker.com a declarat:

"ceIdeea e sa transformi punctele PartyPoints in orase "“ construcTia imperiului va continua pana pe 1 martie sau pana cand toate orasele sunt cucerite. Sunt 64 de orase de pe tot mapamondul care pot fi cucerite si un mare premiu de 100.000 de dolari de castigat. Trebuie sa castigi 10 PartyPoints pentru a primi unul dintre cele 64 de orase disponibile. Multe dintre aceste orase conTin si premii in cash sau freeroll-uri. Banii importanTi apar atunci cand un jucator aduna toate orasele de pe un continent. De exemplu, daca cineva castiga toate orasele din Asia primeste 3.000 de dolari, iar Europa aduce 7.000 de dolari. La final, cand un jucator cucereste toate orasele din lume, ajunge la dominaTie mondiala si la premiul de 100.000 de dolari."

Pentru ca startul campaniei sa fie usor, PartyPoker.com va va oferi primul oras cu doar 5 puncte.

Pentru mai multe informaTii, vizitaTi: http://ro.partypoker.com/promotions/world-domination.html
 
Kara Scott si Marvin Rettenmaier au cucerit deja Europa!
In timp ce clienTii PartyPoker.com sunt invitaTi sa cucereasca lumea, membrii Team PartyPoker.com Kara Scott si Marvin Rettenmaier s-au numarat printre marii castigatori ai galei European Poker Awards, organizata la Paris saptamana trecuta. "ceMad" Marvin a primit doua premii, Cel Mai Bun Jucator de Poker European al Anului si Cel Mai Bun Jucator de Poker German al Anului, in timp ce Kara Scott a fost desemnata Vedeta Anului in lumea pokerului.



In februarie, poTi cuceri lumea pe PartyPoker.com!