Poker

FastForward Poker e aici

FastForward a depasit faza beta si a devenit o modalitate noua si grozava de a juca pe bani jocurile voastre preferate si de a va asigura ca sunteti întotdeauna în centrul actiunii.  FastForward este exact ca si pokerul traditional - doar mai rapid… mult mai rapid!

Daca nu îti place mâna pe care o ai, pur si simplu da FastForward la o noua mâna printr-o simpla apasare de buton. În acest mod te bucuri de mai multe mâini, mai multa actiune, mai multa distractie

"Pokerul e un joc de actiune, actiune si mai multa actiune" Tony G

Daca atunci când îti primesti cartile nu vrei sa joci mâna respectiva, noul format îti permite sa nu mai astepti; pur si simplu apasa butonul ‘Forward Fold’ si vei primi îndata alte carti. Jucatorii de la masa ta nici macar nu vor sti ca ai renuntat pâna nu e rândul tau.

Iata cum functioneaza:
•    În momentul în care renunti, vei fi mutat la o alta masa FastForward, vei primi carti complet noi si te vei alatura altor jucatori;
•    Nu trebuie sa astepti sa îti vina rândul. Daca nu îti place mâna, renunta si muta-te la alta masa;
•    Poti juca FastForward la toate mesele noastre de cash No-Limit Hold’em, începând cu mize de la $0.01/0.02;
•    FastForward e usor de gasit - mergi la tab-ul ‘FastForward’ în lobby-ul clientilor si ocupa-ti locul;
•    Poti juca FastForward chiar si heads-up.  Aceasta e cea mai rapida experienta de online poker existenta!

Ambasadorul Team PartyPoker, Tony G, care luna aceasta gazduieste promotia Tony’s House pe PartyPoker, a declarat: ”Pokerul e un joc de actiune, actiune si mai multa actiune, iar acesta este motivul pentru care e grozav ca avem jocuri pe bani FastForward pe PartyPoker.com. Jucati rapid sau mergeti acasa… sau pur si simplu pradati casa mea!”

Jucati FastForward Poker chiar acum!
Pur si simplu deschideti software-ul PartyPoker.com, mergeti la tab-ul ‘FastForward’ si alaturati-va acestei versiuni noi si extreme de dinamice a popularelor noastre jocuri de Texas Hold’em. Cititi sectiunea de ‘How to Play’ pentru ponturi grozave despre cum sa începeti sa jucati FastForward. Mizele pornesc de la $0.01/$0.02.

Daca doriti mai multe detalii despre FastForward, le gasiti aici.

Despre bwin.party
bwin este cel mai mare brand de pariuri sportive al bwin.party digital entertainment plc (LSE: BPTY), cea mai mare companie de gaming online listata la bursa. Compania a fost formata prin fuziunea a bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming Plc din data de 31 martie, 2011. Stabilit si licentiat în Gibraltar, Grupul este licentiat si în Franta, Italia si Danemarca. Cu birouri în Europa, India, Israel si Statele Unite ale Americii, Grupul a generat venitori totale pro forma de 816 milioane de euro si un câstig EBITDA de 199.3 milioane de euro în 2011. bwin.party se bucura de pozitii de lider în toate cele patru zone cheie de produs: pariuri sportive online, poker, cazinou si bingo, detinând unele dintre cele mai mari branduri de gaming online din lume, inclusiv www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com si www.FoxyBingo.com. Marimea Grupului, precum si tehnologia si portofoliul bogat în jocuri diferentiaza oferta de produse fata de cea a competitorilor. Pentru mai multe informatii despre bwin.party, vizitati www.bwinparty.com.
 



FastForward Poker e aici