Poker

Exclusiv pentru Romania: Seriele de Poker de Craciun bwin 2012

bwin va ofera cel mai bun freeroll al sezonului, cu un fond total de premii de 3.200 de dolari. Sunt de castigat si bilete de calificare la Aussie Millions, WPT Irlanda si multe alte premii. 2012 se incheie cu un superturneu pe bwin.com, Serile de Poker de Craciun 2012. Turneul este disponibil exclusiv clienTilor bwin din Romania si poate fi accesat zilnic pana pe 16 decembrie.

Freeroll-uri zilnice sunt disponibile in aceasta perioada pe bwin.com de luni pana sambata de la ora 20:00 si au un fond de premii de 100 de dolari adaugaTi pentru fiecare seara! Re-buy-uri si add-on-uri stau la dispoziTia jucatorilor pentru doar 0,10 dolari.

Primii 70 de jucatori din fiecare freeroll zilnic vor castiga un bilet in finala saptamanala, Tinuta in fiecare duminica de la ora 21:00.

2.000 de dolari cash si bilete de calificare la WPT

Cei care vor ajunge in cele doua finale saptamanale vor avea sansa sa joace pentru un fond total de premii de 2.000 de dolari adaugaTi si alte recompense, precum bilete de calificare la Aussie Millions si WPT Irlanda. Finalele pot fi accesate si cu un buy-in de doar 1+0,10 dolari.

Inscrierile sunt deja disponibile la: www.bwin.com/xmaspoker.

Despre bwin:

bwin este brandul de pariuri sportive al  bwin.party digital entertainment plc (LSE: BPTY), companie globala de gaming online formata prin fuziunea a bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming Plc din data de 31 martie, 2011. Stabilit si licenTiat in Gibraltar, Grupul este licenTiat si in FranTa, Spania, Italia si Danemarca. Cu birouri in Europa, India, Israel si Statele Unite ale Americii, Grupul a generat venitri totale pro forma de 816 milioane de euro si un castig EBITDA de 199.3 milioane de euro in 2011. bwin.party se bucura de poziTii de lider in toate cele patru zone cheie de produs: pariuri sportive online, poker, cazinou si bingo, deTinand unele dintre cele mai mari branduri de gaming online din lume, inclusiv www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com si www.FoxyBingo.com.

Marimea Grupului, precum si tehnologia si portofoliul bogat in jocuri diferenTiaza oferta de produse faTa de cea a competitorilor. bwin.party este un membru al FTSE 250 Index si al FTSE4Good Index Series, care identifica la nivel mondial companiile care respecta standardele recunoscute de responsabilitate corporatista. Pentru mai multe informaTii despre bwin.party, accesaTi www.bwinparty.com.



Exclusiv pentru Romania: Seriele de Poker de Craciun bwin 2012