Poker

bwin le aduce jucatorilor de poker din Romania cel mai fierbinte turneu de Craciun!

bwin, cea mai mare platforma de gaming online din lume, le ofera clienților sai din România șansa de a-și petrece vacanța de iarna participând la cel mai fierbinte turneu al sezonului, Romanian Xmas Poker Nights!
În perioada 5 - 25 decembrie, turneul ofera de luni pâna sâmbata freeroll-uri zilnice cu premii de 100$. Freeroll-urile sunt disponibile în aceste zile de la ora 19:00, iar cei mai buni 70 de jucatori primesc invitații în finalele gazduite în fiecare duminica. Aceste finale au fonduri de premii de 1.000$.

Lista impresionanta de câștiguri oferite în cadrul finalelor include premii în cash, dar și invitații la turnee fantastice precum Aussie Millions sau WPT Irlanda. Lista completa de turnee care pot fi accesate prin intermediul finalelor saptamânale ale Xmas Poker Nights este disponibila în lobby-ul bwin poker.
Finalele saptamânale au loc în fiecare duminica, la orele 21:00, cu 1.000 $ garantati si un buy-in de 1$ + 0,10$.

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa: www.bwin.com/xmaspoker

Despre bwin.party:

bwin.party digital entertainment plc este cea mai mare companie de gaming online listata la bursa din lume. Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG și PartyGaminc Plc din 31 martie 2011. Încorporat și licențiat în Gribraltar, grupul are peste 3.100 de angajați în sedii din Europa, India, Israel și Statele Unite ale Americii și a înregistrat venituri estimate de 830,1 milioane de euro și un profit operațional estimat de 168,2 milioane de euro în 2010.

De asemenea, bwin.party este licențiat în Alderney, Franța și Italia și deține poziții de lider de piața în fiecare dintre cele patru segmente: pariuri sportive online, poker, cazinou și bingo cu ajutorul unora dintre cele mai mari branduri din domeniul gaming-ului online: www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com și www.FoxyBingo.com.

Esențiale pentru afacerea noastra, componenta software proprie, platformele de gaming online și un portofoliu puternic de jocuri diferențiaza oferta noastra fața de cea a competitorilor.


bwin le aduce jucatorilor de poker din Romania cel mai fierbinte turneu de Craciun!