Poker

bwin lanseaza aplicatia de poker pentru iPad

bwin, cea mai mare platforma de gaming online din lume, a lansat aplicația de poker pe bani reali pentru tablete iPad. Noua aplicație are la baza aceeași interfața mobila ușor de folosit disponibila pentru iPhone începând cu ianuarie 2011 si pentru Android din iulie 2011.
“Aplicația bwin iPad Poker app ofera clienților bwin acces nelimitat la contul lor de poker – acum la rezoluția maxima a iPad-ului, de 1,024x768 de pixeli”, explica Berthold Kao, cel care conduce Departamentul de Aplicații Mobile și Video al bwin.party.

Clienții bwin care utilizeaza iPhone și iPad trebuie sa descarce o singura date update-ul de pe iTunes Store pentru a accesa aplicația de pe ambele terminale. Aplicația este disponibila pentru download gratuit pe iTunes Store sau la adresa: www.bwin.com/ipadpoker

O masa de poker cu multiple opțiuni

Aplicația bwin iPad Poker app ofera pasionaților de poker o noua modalitate de a juca. Combinația dintre cel mai popular joc de poker al tuturor timpurilor, Texas Hold’em, o interfața ușor de folosit, opțiuni nenumarate și un proces de înregistrare ușor aduce emoție și divertisment în lumea mobila. Designul optimizat al aplicației ofera o navigare ușoara și o imagine clara. Cea mai buna mâna a unui jucator este afișata automat și istoricul celor mai bune jocuri din sesiunea curenta sunt disponibile cu o singura atingere.

“Aplicația bwin iPad Poker app consolideaza statutul nostru de lideri ai divertismentului mobil pe tablete și se bazeaza pe aplicația de success iPhone Poker app, pe care bwin.party a construit-o cu ajutorul echipelor sale de dezvoltare de produse pentru mobil. Alaturi de bwin Sports app, aplicație pentru pariuri facute înaintea evenimentelor sportive, și un numar mare de jocuri de tip cazinou pentru telefoane cu sisteme de operare Android, iPhone și telefoane cu aplicații de tip Java, oferim acum un întreg portofoliu entuziasmant de jocuri”, a concluzionat Kao.

www.bwin.com/ipadpoker (pentru accesare de pe mobil)

www.bwin.com/mobile

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, deține brandul bwin și se bucura de poziții de lider de piața în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou și jocuri, poker, dar și bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com și www.FoxyBingo.com. Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG și PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 și este încorporata, licențiata și reglementata în Gibraltar. bwin.party este licențiata și în Franța, Italia și Alderney.


bwin lanseaza aplicatia de poker pentru iPad