Pariuri Sportive

Veste excelenta pentru pariurile sportive online

Jucatorii la pariuri online au scapat de o mare grija, aceea a completarii declaratiilor anuale de venit in cazul castigurilor retrase si depunerea acestora la adresele ANAF.

Comisia de Buget-Finanțe a Senatului a aprobat, luni 19 martie, in unanimitate de voturi, impozitarea la sursa a sumelor retrase de jucatori de la agentiile online.

Odeta Cristinela Nestor, fosta sefa a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) si actuala presedinta a Asociatiei Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta, a fost cea care a venit cu ideea impozitarii la sursa a veniturilor. De altfel aceasta a sustinut proiectul in fata Comisiei de Buget-Finante.

“Mi-am susținut punctul de vedere și am reușit să-i conving pe toți senatorii din Comisie că impozitarea la sursă din online este benefică pentru toată lumea, și pentru jucători, și pentru Statul român, și pentru operatori. Propunerea mea a fost aprobată până la urmă în unanimitate”, a declarat Odeta Nestor în exclusivitate pentru site-ul Pariurix.com

Dupa trecerea prin cele doua camere ale legislativului, proiectul amintit mai sus a fost cuprins in modificarea Codului Fiscal anuntata in prima parte a anului 2018.

Astfel, pentru veniturile realizate de catre persoanele fizice ca urmare a participarii la jocuri de noroc la distanta (online), impozitul datorat se determina si se retine la sursa de către organizatori/platitori la fiecare retragere din contul de pe platforma de joc in contul bancar.



Veste excelenta pentru pariurile sportive online