Pariuri Sportive

Totul despre Inter – Barcelona, socul serii de marti in Liga Campionilor

Sursă foto: twitter.com/

San Siro din Milano gazduieste, marti seara, duelul dintre Internazionale Milano si FC Barcelona, partida din Grupa B a Ligii Campionilor.

Barcelona s-a impus pe teren propriu, cu 2-0, intr-un meci fara Lionel Messi, accidentat la brat. De la esecul de pe Nou Camp cei de la Inter au obtinut doua victorii fara gol primit in campionatul italian, 3-0 cu Lazio si 5-0 cu Genoa.

De 11 ori in ultimele 19 meciuri Inter nu a primit gol, iar Mauro Icardi este cel mai in forma jucator al nerrazzurilor, cu opt goluri in cele 11 meciuri disputate pana acum de atacantul argentinian.

Vedeti aici cotele de la Inter - Barcelona

Icardi n-a avut prea multe sanse de exprimare in meciul tur cu Barcelona, dar la retur va fi cu siguranta principala gura de foc a Interului.

Meciul de marti seara va fi a opta confruntare intre cele doua echipe in Liga Campionilor si prima pe San Siro de la semifinala disputata in sezonul 2009/2010. Inter, echipa pregatita atunci de Jose Mourinho, se impunea cu 3-1 luand o optiune majora pentru calificarea in finala.

Barcelona cauta la Milano a sasea victorie consecutiva in toate competitiile si vine in orasul modei dupa 3-2 in deplasare cu Rayo Vallecano, un rezultat intors de la 1-2 in minutele de final.

De la surprinzatoarea infrangere cu Leganes (1-2) pe 26 septembrie, Barcelona a castigat sase din ultimele opt meciuri disputate in toate competitiile si este lider autoritar cu patru puncte avans in La Liga.

Dupa victoria cu Inter din tur pentru Barcelona a urmat un 5-1 in El Clasico impotriva lui Real Madrid, rezultat care a dus la demiterea antrenorului Julen Lopetegui.

Barcelon a castigat doar sase din ultimele 17 meciuri disputate pe teren strain in Liga Campionilor, remizand in alte cinci meciuri. Barcelona a pierdut patru din ultimele zece deplasari in toate competitiile.

O statistica arata ca Barcelona a castigat grupa de Liga Campionilor in ultimele 11 sezoane, iar un succes marti seara ar face ca seria catalanilor sa continue.

Redactia noastra recomanda la Inter – Barcelona un meci in care ambele echipe marcheaza, pronostic care la BAUMBET este premiat cu o cota de 1.70.

Echipele probabile

Internazionale: Handanovic; Vrsaljko, Skriniar, Miranda, Asamoah; Vecino, Brozovic; Candreva, Nainggolan, Perisic; Icardi.

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Dembele, Suarez, Coutinho.



Totul despre Inter – Barcelona, socul serii de marti in Liga Campionilor