Pariuri Sportive

Pariorii nu mai au nevoie de card bancar pentru pariurile online

Romanii care pariaza online nu mai au nevoie de card sau cont bancar pentru a miza pe favoritii lor.  Noua facilitate introdusa de Stanleybet le ofera pariorilor posibilitatea de a depune si retrage bani  din contul lor online direct de la ghiseu, din orice agentie din Romania. 

"Incepand de astazi clientii pot paria online folosind banii care ii au in buzunar. Acest lucru le permite celor care nu au un card bancar sau care au dar prefera operatiunile in numerar, sa poata efectua depuneri si retrageri din contul de pariuri online. Este un sistem simplu, sigur si rapid prin care incercam sa facilitam accesul la parierea online ", a declarat Catalin Moise, director marketing Stanleybet Romania.

Cum functioneaza sistemul

Atat in cazul depunerilor cat si in cel al retragerilor, tranzactiile se efectueaza direct la ghiseul din agentiile Stanleybet, clientul trebuind sa aiba asupra sa actul de identitate si datele de autentificare ale contului online.

Dupa ce au fost depusi la ghiseu, banii vor fi incarcati instantaneu in contul online iar clientul ii poate utiliza imediat pentru a plasa pariuri online.

Pentru a retrage, un client trebuie mai intai sa faca o solicitare online. Dupa primirea e-mailului de confirmare banii pot fi ridicati din agentie dupa 24 de ore. Astfel timpul de asteptare este redus fata retragerea printr-un cont bancar si, in plus, nu sunt percepute comisioane pentru aceste tranzactii.

Sistemul de pariere "cash online" simplifica procesul prin care sunt realizate in mod normal depunerile si retragerile online. Astfel, pariurile online devin accesibile si pentru pariorii care sunt obisnuiti sa foloseasca doar banii din buzunar  in operatiunile de pariere.



Pariorii nu mai au nevoie de card bancar pentru pariurile online