Pariuri Sportive

Pariezi pe Viitorul sau pe FCSB? Finala campionatului se joacă și pe NetBet.ro

Cine ar fi crezut că vom avea în ultima etapă trei candidate la titlu? Liga 1 a oferit o primăvară electrizantă, cu multiple răsturnări de situație și încă suntem în așteptarea momentului culminant: desemnarea unei campioane.

Ultima etapă este toată despre calcule și jocul rezultatelor. 

ViitorulCFR Cluj

La egalitate de puncte, cu FCSB, Viitorul joacă „acasă” cu CFR Cluj și are soarta campionatului în propriile mâini. Dacă reușește să bată, nimic nu poate să îi mai ia medalia de aur.

Pentru Gică Hagi ar fi încununarea muncii de ani de zile, ar fi certificarea academiei și, automat, i-ar crește valoarea jucătorilor pentru câteva sezoane de acum înainte. Gică ar putea negocia transferuri mult mai avantajoase, direct cu marile cluburi din vest. Unde mai punem și participare în Champions League. 

E clar că Viitorul are o motivație maximă. Nu la fel putem spune despre CFR, care pare deja un club intrat deja în vacanță. Sau pe-acolo. Vasile Miriuță a avut 14-15 jucători la antrenamente în ultimele zile, dar transmite că nu va ceda automat în ultima etapă și că elevii lui Hagi trebuie să muncească pentru victorie. Mai trebuie să și poată, dar evident, la pariuri Viitorul este mare favorită.

FCSB – CS U Craiova

A doua șansă la titlu o are echipa lui Laurențiu Reghecampf. Roș-albaștrii trebuie să facă minim un punct mai mult ca Viitorul pentru a ieși campioni. Adică scenariul cel mai plauzibil ca pe Arena Națională să fie sărbătoare sâmbătă: FCSB câștigă cu Craiova, Viitorul nu bate pe CFR. 

Pentru Alibec și compania este importantă victoria și din cauză că trebuie să își protejeze locul al doilea de rivala Dinamo. Până la urmă, deși un loc 2 ar fi o dezamăgire în raport cu așteptările sezonului, este o poziție care duce în preliminariile Champions League.

Evident, valoarea lotului, motivația și determinarea sunt atuuri pentru gazde în acest meci. FCSB rămâne mare favorită la victorie, deși în ultimele zile presărate de acuze ar putea trezi orgolii în rândul alb-albaștrilor.

Dinamo – Astra Giurgiu

„Câinii” au șanse teoretice la titlu. Remarcabil, în condițiile în care acum trei luni se punea problema ratării play-off-ului. Pentru a deveni campioni, dinamoviștii trebuie să bată pe Astra și să aștepte ca atât Viitorul, cât și FCSB să se împiedice în același timp. De asemenea, Dinamo ar putea prinde un loc secund de Champions League, dacă sâmbătă face o rocadă cu FCSB. 

Oricum, pentru a fi în cărți, Dinamo trebuie să bată pe Astra. Apoi, ce va fi va fi.

NetBet oferă cotă 10 pentru victorie Viitorul sau victorie FCSB

Printre calcule, scenarii și declarații care mai de care, siteul de pariuri online NetBet vine cu două mari oferte pentru pariori. 

În mod normal, Viitorul-CFR și FCSB-Craiova sunt considerate meciuri sigure și au cote foarte mici la victoria gazdelor, în jur de 1,20 – 1,30. Nu și pentru noii pariori de la NetBet, care au în această săptămână o ocazie unică să plaseze primul pariu pe platforma online la o cotă specială de 10,00 pe Viitorul sau FCSB, la alegere! 

Și asta nu este tot, pentru că NetBet promite să returneze dublul mizei înapoi tuturor celor care participă în aceste promoții, dacă nu ies pariurile plasate.

Click pentru cotă 10,00 pe victorie Viitorul

Click pentru cotă 10,00 pe victorie FCSB



Pariezi pe Viitorul sau pe FCSB? Finala campionatului se joacă și pe NetBet.ro