Pariuri Sportive

Martingale pe numarul de cornere in meci. Avantajul pariorului in fata casei de pariuri

Pariorii care joaca foarte mult pe meciurile LIVE din oferta stiu cu siguranta ca exista meciuri in care se acorda putine lovituri de la coltul terenului. In cazul in care se acorda un singur corner in primele 30 de minute ale unui meci (sau chiar niciunul), casele de pariuri ofera cote excelente pentru un corner in ultimele 8-9 minute ale primei reprize. 

In plus de asta, pot exista si meciuri in care intreruperile au fost numeroase si arbitrul poate acorda pana la 4-5 minute de prelungire. Asadar, vom lua in calcul partidele "speciale" din oferta, pe care le-am urmarit LIVE la televizor sau folosindu-ne de serviciul de livestreaming al casei de pariuri.

Strategia are la baza, in general, pariurile pe over 0.5 cornere in intervalul de timp ramas pana la fluierul final al primei parti. Asadar, vom miza pe acordarea a cel putin un corner spre finalul reprizei. Cotele pot varia undeva intre 1.80 si 2.00, uneori si mai mari!

Daca optam constant pentru cote de 2.00 vom putea aplica fara probleme Martingale, cu mentiunea ca nu aveti nevoie de mai mult de 2-3 pariuri consecutive pentru a castiga. Avand temele facute, rar s-a intamplat sa avem nevoie de mai multe incercari pentru a incasa castigurile rezultate.

DE RETINUT!

Pariem doar pe meciurile in care s-au acordat foarte putine lovituri de colt, de preferat niciuna pana in minutul 35-36. 

Daca sunt sanse mari sa fie 2-3 minute de prelungiri pentru prima repriza, cu atat mai bine. Lucru care ne face sa ne indreptam mai cu seama spre jocurile din cadrul unor ligi mai putin importante, in care acest factor nu este luat in calcul. 

Incheiem cu un exemplu elocvent: in Liga 1 au existat partide cu intreruperi de 4-5 minute (sau chiar mai mari) si decizii in consecinta ale arbitrului - prelungirea primei reprize cu 4-5 minute. Cotele afisate pe site pentru un corner in intervalul 35-45 (+ prelungiri) nu au fost compilate tinand cont si de acest aspect, iar cei care au urmarit cu atentie au profitat de cadoul facut de agentia respectiva!Martingale pe numarul de cornere in meci. Avantajul pariorului in fata casei de pariuri