Pariuri Sportive

La Fortuna joci online, depui si retragi cash prin agentii

Cu scopul de a facilita accesul jucatorilor la parierea online, Fortuna a introdus o optiune foarte avantajoasa, de depunere sau retragere a banilor pentru contul online, direct de la ghiseu, de la orice agentie Fortuna din tara.

La Fortuna poti acum sa plasezi pariuri online si pariuri live fara a mai avea nevoie de un card bancar. Pentru a putea utiliza aceasta metoda de depunere/retragere online prin intermediul oricarei agentii Fortuna, trebuie sa ai un cont online pe site-ul nostru, www.efortuna.ro.

Este nevoie doar sa mergi intr-o agentie de pariuri sportive Fortuna si sa ii prezinti operatorului actul de identitate si numele de utilizator al contului tau online. Specifici suma pe care vrei sa o depui. Fondurile depuse in agentie vor fi disponibile imediat in contul tau de pariere online!

Dupa ce ai castigat, poti alege metoda de plata CASHPOINT din contul tau online. Selecteaza adresa agentiei de la care vrei sa ridici banii si mentioneaza suma de bani pe care vrei sa o retragi.  Vei primi o notificare pe email cu un cod unic al cererii tale si cu intervalul orar in care poti veni sa ridici banii, fara comisioane. Vii in agentia Fortuna aleasa de tine, cu codul unic al cererii de retragere si cu actul de identitate, si iti ridici suma de bani!

ATENTIE!

Suma minima pentru depunere/retragere acceptata este de 10 lei.

Suma maxima pentru depunere/retragere acceptata este de 30.000 lei.

Pentru a putea efectua retrageri din agentie trebuie ca inainte sa fi facut cel putin o depunere in agentie.

Depunerile/Retragerile pot fi facute DOAR de TITULARII CONTURILOR DE JOC.

Site-ul de pariuri online eFortuna.ro este licentiat ONJN. Este dezvoltat pe o platforma performanta si are o interfata intuitiva, ceea ce permite navigarea facila si incarcarea rapida a continutului. Pariati online de pe orice dispozitiv pe o oferta bogata de evenimente din peste 20 de sporturi. Site-ul este prietenos atat din punct de vedere vizual, cat si al aspectului financiar.

Daca aveti un cont online deschis pe site, puteti beneficia si de optiunea inchide pariu/early cashout, optiune prin care aveti posibilitatea sa inchideti pariul in orice moment si incasa sumele partiale, posibil inainte de inceputul evenimentelor, dar si in timpul desfasurarii lor, la pariurile simple, ori la cele de tip sistem. Saptamanal, sunt peste 10.000 de evenimente sportive in sectiunea live. Puteti alege sa va asigurati un eventual castig sau sa va limitati pierderea. Voi decideti care este cel mai bun moment pentru a lua aceasta masura.



La Fortuna joci online, depui si retragi cash prin agentii