Pariuri Sportive

Finala EURO 2012 este online pe bwin

Intra pe bwin.com si pariaza pe cea mai mare competitie a fotbalului european! bwin.com, cea mai mare arena de pariuri sportive din lume, va ofera nu mai putin de 250 de pariuri pentru finala Euro 2012.

Mai e un singur meci de jucat la Euro 2012, asa ca nu rata sansa sa joci cu adevarat pe bwin.com.

Spania este din nou într-o mare finala, iar trofeul Euro 2012 are sanse mari sa intre în proprietatea ibericilor duminica! Jucatorii spanioli se bucura de o posesie impresionanta, însa acest lucru conteaza prea putin daca nu marcheaza.

Poate Spania sa ridice trofeul si sa justifice cota de 2.15 la victorie sau va reusi Italia, cota 3.50 la victorie, sa devina marea surpriza?

*cotele pot suferi modificari – pentru cele mai noi cote, accesati www.bwin.com/EURO2012

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, detine brandul bwin si se bucura de pozitii de lider de piata în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou si jocuri, poker, dar si bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com si www.FoxyBingo.com. Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 si este încorporata, licentiata si reglementata în Gibraltar. bwin.party este licentiata si în Franta, Italia, Danemarca si Alderney.
 



Finala EURO 2012 este online pe bwin