Pariuri Sportive

Cum iesi pe plus la pariuri cu un procentaj de doar 30% de pronosticuri corecte

Foarte multi pariori specializati pe fotbal se bazeaza foarte mult pe strategiile create aproape in mod exclusiv pe egalurile bifate de o anumita echipa pe parcursul unui sezon intreg.

Cotele minime oferite la egal sunt de 3.00-3.20 in Liga 1, cu mentiunea ca pot urca in unele situatii pana la 6.00-7.00. Metoda de mai jos are la baza o succesiune de 10 bilete. Se pariaza doar in regim single, pe pronosticul X.

Initial, vom pune pe hartie 10 meciuri in care vedem posibile remize. Cate un meci pe fiecare bilet. Suma pariata este fixa de fiecare data si depinde de bugetul fiecarui parior in parte. 

Pentru a realiza un profit oricat de mic, trebuie sa bifam cel putin 4 bilete castigatoare. Nu cautam sa complicam calculele, motiv pentru care ne vom opri pentru exemplul nostru la urmatoarele cifre: 4 pariuri a cate 10 RON fiecare si o cota fixa de 3.00 oferita pentru fiecare pariu.

4 x 3 x 10 = 120 RON. Investitia initiala este de 100 RON, profitul net fiind de 20 RON in acest caz. Un profit de 20%. Cand cotele sunt o idee mai mari, pariorul poate iesi pe zero in momentul cand nimereste 3/10 pronosticuri corecte!

Simplitatea metodei de pariere este punctul forte prin intermediul caruia a atras atat de multi adepti. Calculele noastre pot deveni si mai avantajoase atunci cand realizam cu succes selectia emciurilor. In campionatele Frantei si Italiei sunt foarte multe partide care se incheie la egalitate. Si in Liga 1 avem in mod constant 2-3 astfel de rezultate per etapa!

Pentru a mari ritmul, fara a mai astepta finalul saptamanii, se poate aplica strategia de fata si pe meciurile live. Personalizarile aduse de fiecare parior in parte pot conduce la un mai bun randament!



Cum iesi pe plus la pariuri cu un procentaj de doar 30% de pronosticuri corecte