Pariuri Sportive

Cea mai importantă licență din lume care reglementează pariurile online, în buzunarul unei companii românești

Grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, anunță că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar. 

Superbet va fi primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online. În contextul în care intenționează să-și dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-și crească numărul de angajați – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.

În prezent, grupul are peste 3.000 de angajați în birourile din România (piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor), Serbia, Croația, Malta, Polonia și Marea Britanie. Totodată, este în curs de finalizare noua platformă online care va deveni operațională din Gibraltar începând cu 2018. Odată lansată, clienții Superbet vor putea să facă pariuri personalizate, vor primi asistență personalizată după plasarea pariului, vor încasa rapid câștigurile, vor beneficia de un cont cu grafica unui joc, etc.

Din poziția de managing director al superbet.com, operațiunile din Gibraltar ale grupului românesc vor fi conduse de Stuart Weston, fost director de trading în cadrul William Hill Online din Gibraltar.

Până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. Pentru a-și pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră sădeschidă între 100 și 150 de agenții până la sfârșitul anului, pentru ca până la Campionatul mondial din 2018 să ajungă la 250 de locații.

Pe lângă Polonia, Superbet vizează și alte piețe vecine (Cehia), dar și vest-europene.



Cea mai importantă licență din lume care reglementează pariurile online, în buzunarul unei companii românești