Pariuri Sportive

Casele de pariuri si cazinourile terestre se inchid temporar

Marti seara, Ministerul de Interne a anuntat suspendarea temporara a jocurilor de noroc in magazinele stradate, ca urmare a starii de urgenta din Romania cauzata de pandemia de coronavirus.

Hotararea nr. 11 / 17.03.2020 a fost anuntata de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin Ministrul de Interne Ion-Marcel Vela, in direct la televizor.

Hotararea prevede "suspendarea tuturor activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear si ingrijire personala, realizate in spatii inchise". 

Decizia a fost luata "pentru prevenirea eficientă a răspândirii noului coronavirus​ si pentru asigurarea distanțării sociale pentru a ne asigura că nu se ajunge la răspândire comunitară", a mai declarat Vela.

Fiind stare de urgenta, deciziile se aplica imediat. 

In Romania exista aproximativ 30.000 de locatii terestre care gazduiesc agentii de pariuri sportive, dar si cazinouri. Pe durata starii de urgenta, ce poate fi prelungita, accesul in aceste locatii nu mai este permis pana cel putin pe data de 16 aprilie 2020.

Ministrul Vela a mai declarat ca "nu suntem în situația în care să închidem orașe, să raționalizăm alimente”, calificand aceste informatii drept "fake news".



Casele de pariuri si cazinourile terestre se inchid temporar