Biletul zilei

Biletul zilei - 28 Iulie 2012

Onlinesport.ro va propune cateva pariuri interesante pentru meciurile de fotbal de astazi. 

1. 21:15 Astra Ploiesti - Steaua Bucuresti : Steaua marcheaza cel putin un gol cota 1.25 @ bwin.com
Steaua trebuie sa schimbe lucrurile din atac. Desi in amicale au aratat o pofta uriasa de gol, stelistii au marcat un singur gol cu Chiajna in ciuda faptului ca au avut multe ocazii de gol. Trupa lui Reghe e obligata sa castige azi cu Astra daca vrea sa aiba moralul ridicat inaintea confruntarii din Europa League

2. 21:30 FC Vaslui - Petrolul Ploiesti - Petrolul marcheaza cel putin un gol cota 1.50 @ bwin.com
Petrolul a marcat nu mai putin de 5 goluri runda trecuta cu Ceahlaul, echipa care a incurcat ieri pe CFR Cluj. Hamza si Grozav vor profita de lipsa de coeziune din echipa antrenata de Sumudica.

3. 18:00 Lokomotiv Moscova - Samara - 1 solist cota 1.50 @ bwin.com
Lokomotiv joaca primul meci acasa din acest sezon impotriva modestei Samara. Dupa cele 3 puncte obtinute in deplasare runda trecuta la Saransk, ma indoiesc ca moscovitii nu vor castiga si partida de astazi. Runda trecuta oaspetii au facut un 1-1 cu Terek.

4. 21:00 Ch. Odessa - Voyln Lutsk - Volyn marcheaza cel putin un gol cota 1.50 @ bwin.com
Volyn Lutsk s-a intarit cu 3 jucatori din Liga 1: Bicfalvi, Iliev si Subotic si a marcat 1 gol / meci pana acum. Odessa are o aparare fragila primind 3 goluri in 2 meciuri.

5. 17:00 Gefle - Malmo - 2 solist cota 1.75 @ bwin.com
Gefle se afla in subsolul clasamentului din Suedia, batandu-se ca sa evite retrogradarea. Malmo ii sufla in ceafa liderului Elfsborg fiind la doar 3 puncte de aceasta. Un succes astazi este obligatoriu.

Cota finala: 7.38

Bafta!



Biletul zilei - 28 Iulie 2012