Pariuri Sportive

Bilanțul pentru 2016-2017 în domeniul pariurilor sportive

O dată cu finala la Champions League din Cardiff și play-off care au rămas în Seria B și Lega Pro, se poate de spus că sezonul marilor competiții sportive a fost închis în Europa și în România. După arhivarea a cel de-al 100-lea Giro d Italia, rămân foarte puține competiții de urmărit în luna iunie 2017.

Însă asta nu înseamnă că nu sunt deloc evenimente sportive, ba din contra. În fiecare zi, în medie și inclusiv în perioada estivală, au loc în jur la 30 de competiții oficiale, și asta dacă ne limităm doar la sporturile cele mai urmărite. Se apropie Tour de France și la Vuelta în Spania, care vor avea o importanță majoră printre evenimentele sportive de masă.

Acestea fiind spuse, în ceea ce ține de sectorul pariurilor sportive, sezonul 2016-2017 se închide cu niște date entuziasmante, în special în prima parte, cea din ianuarie până în 16 aprilie 2017. În această perioadă datele demonstrează că a avut loc o sporire a pariurilor plasate.

O creștere exponențială de 22% în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent. Așadar, 2017 chiar dacă pornise ca un an de tranziție (între 2016 - anul Europenelor de Fotbal în Franța, Cupa America și Olimpiadele și 2018 - când vor avea loc Mondialele în Rusia) pare a fi una dintre cele mai bune perioade observate până acum în țara noastră.

Pariurile sportive pe 888sport.ro (Decizia ONJN nr. 1439/12.08.2016, +18) se mențin în cea mai mare parte pe jucătorii care preferă fotbalul, echitația și sporturile agnostice majore, atât la nivel național, cât și internațional.

Totuși sunt niște date care necesită încă elaborate și citite în totalitate. Până la acest moment însă putem observa un efort major depus de principalii operatori în sector, care sunt la noi în țară de mai mulți ani și, în special în domeniul fotbalului profesionist, gestionează un număr tot mai mare de pariuri, cu cote, statistici și tot felul de informații utile pentru joc.



Bilanțul pentru 2016-2017 în domeniul pariurilor sportive