Pariuri Sportive

Betano intra in forta pe piata de pariuri online din Romania

Joi, s-a lansat pe piata din Romania o noua agentie de jocuri online, BETANO.com. Cu servicii rapide si usor de folosit, precum si o comanda vocala pentru aplicatia de iOS - o premiera mondiala in domeniul pariurilor online, dar si o oferta extrem de bogata de pariuri si live streaming, Betano isi propune sa devina pe termen scurt sau mediu sa intre in topul caselor online de pariuri din Romania., 

BETANO.com, pe scurt:
•    4.500 de ligi sportive locale si internationale de top
•    230.000 evenimente sportive si sociale pe an
•    Live streaming pentru 24.000 de evenimente sportive in fiecare an
•    35 de tipuri de sporturi si activitati 
•    Platforma cu tehnologie de ultima generatie pentru desktop si mobil

BETANO.com, operator international de pariuri sportive si cazinou online, lanseaza platforma sa inovatoare online si mobile pe piata locala, avand licenta locala de operare legala din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Noua platforma ofera membrilor sai o experienta completa si sigura, tehnologie de ultima generatie, produse personalizate conform preferintelor consumatorilor din Romania, precum si un nou nivel de prezentare si implementare a acestui tip de divertisment. 

Lider pe piata pariurilor sportive din Grecia si Cipru (sub marca Stoiximan), compania ofera pe piata din Romania produse de top, transmisiuni live ale competitiilor sportive si live casino, precum si servicii de inalta calitate pentru membrii sai.

Jucatorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale si internationale de top si pot paria pe 35 de tipuri de sporturi si activitati, care se desfasoara oriunde in lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2. 

Cu posibilitatea de a urmari peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, in mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gama variata de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plaja, hochei pe gheata, speedway, MMA, tenis de masa etc.) si dintre cele mai importante competitii din Romania si din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroliga, ATP si turnee WTA). De asemenea, membrii pot opta pentru pariuri speciale, precum previziuni ale celor mai cunoscute seriale TV sau rezultatele alegerilor prezidentiale.

“Avem un plan de investitii pe termen lung in Romania, iar obiectivul nostru consta in a pozitiona BETANO ca marca de top si de incredere pe piata locala. Nu dorim doar sa aducem produsul nostru intr-o varianta tradusa pentru piata din Romania, asa cum fac cei mai multi dintre operatori, ci dorim sa oferim o experienta adaptata nevoilor si preferintelor romanilor, atat pe parte de produs, cat si de servicii”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & BETANO.com.

Procesul de inregistrare pentru a deveni membru BETANO este usor, simplu si sigur. Serviciul de asistenta clienti in limba romana este disponibil oricand pentru a oferi informatii membrilor prin    e-mail, live chat sau serviciul telefonic call-back. De asemenea, membrii pot alege mai multe metode de plata, precum depozite sau retrageri prin card de credit, transfer bancar sau portofele digitale (Skrill, NETELLER, PaySafe, etc).

„Reprezentam o companie dedicata jocurilor de noroc responsabile si activam dupa toate regulile si restrictiile definite de Autoritatea Romana a Jocurilor de Noroc si de lege. In aceasta privinta, implementam o varietate de unelte care sa asiste utilizatorii nostri in a se bucura de o experienta placuta pe platforma si de un joc responsabil”, a adaugat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & BETANO.com

Compania are la nivel regional un numar de 160 de angajati (10% dintre ei fiind asociati romani) si estimeaza ca se vor extinde la un numar de 200 angajati pana la finele anului. 

Despre BETANO.COM

BETANO.com este o platforma de jocuri de noroc online care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfata prietenoasa membrilor si o experienta de pariuri completa. Platforma pune la dispozitia membrilor o gama larga de activitati de pariuri precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou si cazinou live.  

Oferind servicii de inalta calitate, precum asistenta rapida, tranzactii sigure si rapide, platforma BETANO este special gandita pentru a raspunde nevoilor membrilor sai.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul in Malta, care opereaza in Grecia si Cipru, sub brandul Stoiximan, platforma nr.1 de online gaming din Grecia in acest moment.



Betano intra in forta pe piata de pariuri online din Romania