Pariuri Sportive

Avancronica meciului Viitorul - Hermannstadt

Ultima partida a etapei a 8-a din Liga 1 le aduce fata in fata pe Viitorul si Hermannstadt.

La prima vedere echipa lui Gheorghe Hagi are prima sansa la victorie, desi bilantul dobrogenilor in acest sezon pe teren propriu este unul care lasa loc de suprize.

Vedeti aici cotele propuse de BAUMBET pentru Viitorul - Hermannstadt

Doua victorii (2-0 cu Voluntari si 2-0 cu Gaz Metan) si doua infrangeri (0-1 cu Dunarea Calarasi si 1-4 cu FCSB) a inregistrat Viitorul pe teren propriu.

De cealalta parte, Hermannstadt n-a adus pana acum nici macar un punct din deplasare, pierzand toate cele trei meciuri disputate pe teren strain in sezonul de debut in Liga 1 (0-2 cu Botosani, 0-2 cu Concordia si 1-2 cu Dinamo).

Viitorul si Hermannstadt nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, fiind doua dintre echipele tinere ale fotbalului romanesc.

De asemenea, un duel in premiera va fi si la nivelul celor doua banci tehnice intre Gheorghe Hagi si Alexandru Pelici.

Tehnicianul sibienilor insa a mai intalnit-o o data in cariera pe Viitorul, in sezonul 2013/2014 pe cand o antrena pe FC Brasov, iar atunci echipa de sub Tampa a transat categoric disputa, cu 4-0.

Meciul de luni seara mai este interesant si dintr-un alt punct de vedere. Se intalnesc Viitorul, echipa care a folosit pana acum cei mai multi fotbalisti autohtoni nascuti dupa anul 1996 (zece la numar), si Hermannstadt, echipa care a trimis in teren cei mai putini fotbalisti eligibili regulii Under 21, este vorba de doi jucatori.

Redactia noastra recomanda la Viitorul - Hermannstadt un meci cu peste 2.5 golurii, eveniment pe care la BAUMBET.ro il gasim la o Super-Cota de 2.05.Avancronica meciului Viitorul - Hermannstadt