Pariuri Sportive

Avancronica meciului Uruguay - Portugalia

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Uruguay si Portugalia se infrunta, sambata seara, la Soci, pentru un loc in sferturile de finala la Cupa Mondiala.

Dupa cele 90 sau 120 de minute mari jucatori vor parasi competitia, fie ca vorbim de Cristiano Ronaldo, pe de-o parte, sau de Luis Suarez si Edison Cavani, de cealalta parte.

Un meci care genereaza mari pasiuni si orgolii intre doua dintre cele mai solide echipe prezente la turneul final.

Uruguay a incheiat grupa din care a facut parte cu punctaj maxim si fara gol primit. De altfel, echipa lui Oscar Tabarez propune o defensiva de fiecare, fara gol primit in ultimele cinci meciuri disputate.

Portugalia a trecut prin emotii in finalul meciului cu Iran si in cele din urma a prins un loc in ultimele 16 echipe ale turneului final.

In ceea ce-l priveste pe Cristiano Ronaldo, acesta are meciul lui separat pentru Gheata de Aur a competitiei, iar pentru aceasta portughezul trebuie sa inscrie cel putin un gol contra Uruguayului.

Aceasta va fi a treia confruntare intre Uruguay si Portugalia, dar prima la Cupa Mondiala. Cele doua echipe nu s-au mai duelat din iulie 1972, cand au remizat 1-1 pe legendarul Maracana din Rio de Janeiro.

Uruguay cauta a patra victorie consecutiva la Cupa Mondiala din 1930, an in care sud-americanii au si castigat competitia inaugurala.

Toate cele cinci goluri marcate pana acum de Uruguay la turneul final din Rusia au venit in urma unor faze colective: trei dupa lovituri de la colt, unul direct din lovitura libera si un altul dupa o lovitura libera indirecta.

De cealalta parte, Portugalia a marcat trei din ultimele patru goluri cu suturi din afara careului. Si din acest punct de vedere disputa va fi una extrem de interesanta.



Avancronica meciului Uruguay - Portugalia