Pariuri Sportive

Avancronica meciului Spania - Rusia

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup_ru

Fosta campioana mondiala Rusia n-a castigat niciodata pana acum impotriva unei gazde a turneului final.

Rusia a inceput turneul entuziasmant, cu doua victorii la rand si golaveraj 8-1, apoi a venit dusul rece din meciul cu Uruguay.

Ramane de vazut daca amfitrionii vor fi reusit sa se adune pentru duelul cu o Spanie care nu a impresionat pana acum si care a tremurat serios cu Iran si mai ales Maroc.

Cu toate acestea, spaniolii au o serie de 23 de meciuri fara infrangere inceputa de la 0-2 cu Italia la EURO 2016.

Spania a marcat de 11 ori in ultimele 12 meciuri la turneele majore, singura remiza alba fiind cu Chile in 2014.

Atata vreme cat se afla inca in competitie, Spania ramane una dintre favoritele la obtinerea titlului mondial, mai ales dupa iesirile premature ale Germaniei si Argentinei.

Existau zvonuri in presa spaniola ca David De Gea va fi scos dintre buturi pentru meciul cu Rusia, dar selectionerul Fernando Hierro a risipit speculatiile si va merge in continuare pe mana acestuia.

Spania are un culoar favorabil si pana in semifinale n-ar intalni niciuna dintre fortele turneului.

Pentru Rusia prezenta in optimi la Cupa Mondiala este o premiera dupa destramarea URSS in actuala configuratie. Doar la EURO 2008 rusii au mai ajuns in faza eliminatorie, cand eliminau Olanda in optimi, cu 3-1, inainte de a pierde semifinala cu Spania, scor 3-0.

Intalnirea de duminica va fi a saptea intre cele doua formatii, cu Spania adunand pana acum patru victorii si doua egaluri.

Jumatate din aceste meciuri au avut loc la Campionate Europene. Cea mai recenta disputa a avut loc in noiembrie trecut la Sankt Petersburg si s-a incheiat cu o remiza, 3-3.

Echipele probabile

Spania: De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Koke; Isco, Silva, Iniesta; Costa

Rusia: Akinfeev; Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov; Zobnin, Gazinskiy; Samedov, Golovin, Cheryshev; Dzyuba



Avancronica meciului Spania - Rusia