Pariuri Sportive

Avancronica meciului Rayo Vallecano - Barcelona

Sursă foto: twitter.com

Dupa 5-1 in El Clasico pentru FC Barcelona urmeaza o deplasare chiar la Madrid pentru duelul cu Rayo Vallecano.

O confruntare la prima vedere dezechilibrata intre liderul din La Liga si formatia aflata pe locul 19, penultimul in clasament.

Revenita in prima liga spaniola dupa doua sezoane petrecute in al doilea esalon, Rayo Vallecano are parte de un inceput de sezon modest. O victorie, trei remize si sase infrangeri in primele zece etape, cu doar zece goluri marcate si 20 primite. Rayo are a doua cea mai slaba aparare din campionat dupa Huesca, singura echipa pe care madrilenii au invins-o pana acum.

Vedeti aici cotele de la Rayo Vallecano - Barcelona

Dupa infrangeri cu Leganes, Getafe si Girona pentru cei de al Rayo Vallecano viitorul se anunta provocator tinand cont de numele adversarilor pe care ii va intalni: Barcelona, Villarreal si Valencia.

Barcelona si-a menajat toti titularii in meciul de Cupa Spaniei contra celor de la Cultural Leonesa, partida castigata in minutul 90+1 prin reusita fundasului Lenglet. Vestea buna pentru catalani in perspectiva meciului cu Rayo vine din partea lui Lionel Messi care, la doar 11 zile de la fractura suferita la brat in meciul cu Sevilla, si-a reluat antrenamentele si ar putea fi inclus in lot pentru jocul de sambata.

Lidera in La Liga, Barcelona nu-si permite niciun pas gresit, tinand cont ca are un singur punct avans in fata celor de la Atletico Madrid.

Barcelona a pierdut puncte in doua din cele patru deplasari din acest sezon aratand o oarecare vulnerabilitate, mai ales in infrangerea surprinzatoare cu Leganes.

Interesant este ca Barcelona a marcat 24 de goluri in ultimele cinci meciuri contra lui Rayo Vallecano, un amanunt deloc de neglijat pentru amatorii de pariuri. La ultima vizita, in martie 2016, Barcelona a invins-o pe Rayo, cu 5-1.

Redactia noastra recomanda la Rayo Vallecano - Barcelona un meci de peste 3.5 goluri, eveniment care la BAUMBET este premiat cu super cota de 2.10.

Echipele probabile

Rayo Vallecano: Garcia; Advincula, Galvez, Amat, Moreno; Imbula, Comesana, Trejo; Kakuta, De Thomas, Embarba;

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Arthur, Busquets, Rakitic; Coutinho, L Suarez, Rafinha



Avancronica meciului Rayo Vallecano - Barcelona