Pariuri Sportive

Avancronica meciului Mexic - Suedia

Sursă foto: twitter.com/miseleccionmx

Mexic si Suedia sunt implicat in lupta pentru calificarea in optimile de finala, iar meciul direct se anunta unul aprig disputat.

In pofida celor doua victorii obtinuta pana acum in Grupa F, mexicanii inca nu sunt singuri de calificare.

Suedia a ratat o imensa sansa de a transa lupta pentru calificare in meciul cu Germania, cand a condus cu 1-0 si a scapat printre degetele remiza in prelungiri. Golul lui Kroos a readus Germania in atentie si prelungeste suspansul pana la ultimele meciuri.

O infrangere a mexicanilor in meciul de miercuri coroborat cu victoria Germaniei contra sud-coreenilor ar putea provoca neverosimila eliminare a selectionatei El Tri.

Doar o singura data pana acum in istoria Cupei Mondiale o echipa a parasit competitia dupa ce castigase doua meciuri in grupe. Este vorba de Algeria in 1982!

Intalniri directe

Aceasta va fi a 10-a intalnire intre Mexic si Suedia, dar doar a doua la Cupa Mondiala. Suedia a castigat, cu 3-0, precedenta confruntare la turneul final, in 1958.

Mexicanii sunt neinvinsi in patru din ultimele cinci meciuri cu Suedia (doua victorii si doua remize), toate aceste partide fiind amicale.

Calcule

Mexic are nevoie de un punct pentru calificare. Chiar si o infrangere ii califica pe mexicani, doar daca Germania nu invinge Coreea de Sud.

Suedia are garantata calificarea daca invinge sau obtin un rezultat mai mult decat al Germaniei.

Germania este obligata sa castige la mai mult de doua goluri sau sa obtina un rezultat mai bun decat al Suediei pentru calificare.

Chiar si Coreea de Sud are o sansa de calificare daca invinge pe Germania, sperand ca Suedia sa piarda la scos in fata Mexicului.

Juan Carlos Osorio va ramane fidel principiului rotatiei jucatorilor si am putea vedea mai multe schimbari la mexicani, in timp ce Suedia ar putea aborda partida cu acelasi 11 din meciul contra Germaniei.

Echipele probabile

Mexic: Guillermo Ochoa; Carlos Salcedo, Hector Moreno, Hugo Ayala, Jesus Gallardo; Miguel Layun, Hector Herrera, Andres Guardado; Carlos Vela, Javier Hernandez, Hirving Lozano.

Suedia: Robin Olsen; Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson; Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg; Marcus Berg, Ola Toivonen.

 



Avancronica meciului Mexic - Suedia