Pariuri Sportive

Avancronica meciului Betis – AC Milan din Europa League

Sursă foto: twitter.com

Unul dintre meciurile emblema ale serii de joi in etapa a 4-a din Europa League va fi cel dintre Real Betis Sevilla si AC Milan.

Betis conduce Grupa F, cu sapte puncte, urmata de Milan, echipa care a acumulat sase puncte. In partida tur echipa spaniola s-a impus, cu 2-1, in deplasare pe San Siro.

La precedenta vizita a celor de la AC Milan pe terenul lui Betis, in sezonul 1977/78 al Cupei Cupelor, echipa din Sevilla s-a impus, cu 2-0.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Betis - Milan

De altfel, recordul celor de la AC Milan in Spania este unul negativ, cu patru victorii, cinci remize si 16 infrangeri.

In cazul unei noi victorii cei de la Betis ar putea obtine calificarea in saisprezecimi, daca Olympiacos nu trece de Dudelange.

Betis abordeaza meciul cu Milan dupa un meci antrenant in campionat cu Celta Vigo, partida terminata la egalitate, scor 3-3.

Milan are moralul ridicat dupa trei victorii la rand in Serie A, ultima dintre acestea obtinuta in minutul 90+7 pe terenul lui Udinese. Echipa pregatita de Gennaro Gatusso a revenit dupa o lunga perioada de timp in primele patru din Italia.

Betis a pierdut trei din ultimele 15 meciuri disputate, in timp ce Milan are doar patru victorii in precedentele 15 deplasari.

Un singur gol a primit Betis pana acum in Europa League.

Redactia noastra recomanda la Betis - Milan un meci de sub 2.5 goluri, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.80.



Avancronica meciului Betis – AC Milan din Europa League