Pariuri Sportive

Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucurestean, cu doar 10 lei jucati

Un bucurestean a dat lovitura la aparatele slot machines, dupa ce a castigat nu mai putin de 70.000 euro intr-o agentie Stanleybet din Capitala. Clientul a primit valiza plina cu bani, luni, in prezenta lui Ion "Ironman" Oncescu, ambasadorul Megajackpot in Romania.

"Am venit cu niste prieteni sa punem cateva bilete la loto, pe Polonia. De obicei eu pun la pariuri sportive, pe fotbal, dar la aparate mai rar. S-a nimerit acum sa bag 10 lei si asta a fost norocul meu, am bagat si am castigat. Eu am zis ca daca iau aia 22 de lei de la speciale e ok, faceam in total 30 lei si mergeam sa bem un suc... Pariez de mai multa vreme la Stanleybet in special pentru ca platesc intotdeauna castigurile la timp", a spus Dinu Adrian cand i-a fost inmanat premiul.

Bucuresteanul, care isi castiga traiul dintr-o firma mica de aparate de aer conditionat, a stabilit deja ce va face cu banii. "In primul rand vreau sa-i iau fetei mele de 9 ani un apartament, ca sa-l aiba acolo, apoi vreau sa-mi platesc toate datoriile pentru ca am adunat cateva, ca orice om de rand...", a adaugat fericitul castigator.

Este al 56-lea premiu Megajackpot acordat in cei aproape 6 ani de prezenta in Romania.  Premiul este cu atat mai deosebit, cu cat a fost acordat imediat dupa ce clientul a intrat in speciala Megajackpot. A prins chiar de la prima mana Mystery Kong Bonus.

La inmanarea premiului a participat si multiplul campion mondial la skandenberg Ion "Ironman" Oncescu. Revenit recent in circuitul profesionist, el a castigat din nou titlul national. In ciuda vremii, "antrenamentele" pe care Oncescu le-a sustinut alaturi de cei prezenti au atras zeci de persoane. Iar ploaia le-a purtat noroc si altor trei pariori, care au castigat cate un televizor LED la tombola speciala.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar valoarea premiului se cumuleaza la toate aparatele conectate, generand astfel castiguri uriase. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezinta cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din Romania, fiind disponibil doar in agentiile Stanleybet. De cand a fost lansat, Megajackpot a depasit valoarea totala a premiilor de 4,2 milioane euro.



Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucurestean, cu doar 10 lei jucati