Pariuri Sportive

Amenda uriasa primita de un site de pariuri sportive licentiat in Romania

Unul dintre operatorii licentiati in Romania in domeniul pariurilor sportive online, Sportingbet.ro, a primit o amenda uriasa pe plan european.

GVC Holdings, compania care detine Sportingbet.ro din anul 2013, a fost amendata in Grecia cu suma de 180 de milioane de euro, pentru o activitate considerata a fi fost contrara legii in perioada 2010 - 2011.

Suma a fost contestata de GVC, care a afirmat ca 'autoritatile au stabilit un cuantum mult mai mare fata de ceea de GVC produce'.

Pana la unui verdict final la Curtea Suprema din Grecia, GVC va achita catre statul elen cate 7,8 milioane de euro pe luna in urmatoarele 24 de luni. Cei de la GVC au afirmat ca achitarea acesor sume nu inseamna o recunoastere a vinei si ca ca vor incerca sa recupereze ulterior paguba.

Actionaratul GVC a dispus deja mutarea in Grecia a sumei de 200 de milioane de euro, pentru acoperirea amenzii. Compania doreste sa cumpere un alt concurent din piata pariurilor online, Ladbrokers Coral, cu peste 5 miliarde de euro, la un an de zile distanta dupa ce achizitionase Bwin.party cu peste 1,1 miliarde.



Amenda uriasa primita de un site de pariuri sportive licentiat in Romania