Motorsport

Victorie pentru Cadillac in cursa de 24 ore de la Daytona

Sursă foto: twitter.com/Rolex24Hours

Prima intrecere motorizata a anului pe circuit a programat pe legendarul traseu american de la Daytona celebra cursa de 24 de ore rezervata prototipurilor de clasa mare si grand turismelor.

Victoria la clasa mare a revenit echipei Konica Minolta Cadillac din randurile careia au facut parte fratii Ricky si Jordan Taylor, Max Angelelli si Jeff Gordon, de patru ori campion al NASCAR cu celebrul sau numar de concurs 24.

Prototipul cu numarul 5 a devansat la finalul competitiei pentru doar 671 de miimi de secunda modelul Cadillac DPi al echipei Mustang Sempling Racing pilotat de Joao Barbosa, Christian Fittipladi si Felipe Albuquerque.

La fel de pasionanta s-a dovedit si intrecerea modelelor GTML, unde pe primul loc a incheiat Fordul echipei lui Chip Ganassi cu germanul Dirk Mueller la volan, respectiv Joey Hand si Sebastian Bourdais in echipaj.

Podiumul a fost completat de Porsche GT si Ferrari 488 GTE al echipei Risi Competizione din randurile careia a facut parte si fostul pilot de Formula 1 Giancarlo Fisichella.



Victorie pentru Cadillac in cursa de 24 ore de la Daytona