Stiri Auto

VIDEO | Cum se fac accidentele la coborârea de pe Podul Otopeni

Un VIP cu autocar și-a cumpărat drum. Un accident evitat din experiență și precauție.

La coborărea de pe Podul de la Aeroportul Otopeni pe direcția de mers spre Ploiești, pe breteaua care vine de sub pod dinspre Aeroport pentru a intra pe DN1 uneori apar mașini precum cele din imagine care fie intră pe banda a doua din greșală sau din cauza estimării greșite a vitezei, fie nu se asigură, producându-se accidente.

În cazul de mai sus, autocarul iese cu viteză prea mare de sub pod, nu se poate menține și intră pe banda a doua. Doar anticipația alături de frîne și cauciucuri foarte bune au făcut ca mașina să nu fie prinsă între parapet și autocar, pentru că nu ar fi fost loc în paralel pentru ambele autovehicule.

De notat că acesta este locul de pe DN1 pe zona dintre Ikea și Balotești unde încă se mai produc accidente, după montarea balizelor de beton care au scăzut până la zero mortalitatea rutieră în zonă. Ultimul accident mortal dintr-o serie dramatică a avut loc în 2016, cand o femeie a decedat pe loc la volan, lovita de o masina sărită de pe contrasens.VIDEO | Cum se fac accidentele la coborârea de pe Podul Otopeni