Stiri Auto

Un service auto de calitate

In Romania, dar si in alte tari, este greu de gasit un service auto de incredere si cu oameni priceputi. Avem insa unul in Bucuresti.

Este vorba despre service-ul Plus Auto Parts, al celor care detin si site-urile de vanzare online de piese auto pieseautoshop.ro si kitambreiaj.ro.

Aflat pe Bd. Timisoara, cu acces foarte usor, in incinta Terra Park, service-ul este aflat intr-o zona neaglomerata. Se ajunge usor la el chiar daca nu esti neaparat din zona. In curte sunt locuri de parcare, iar programarile se respecta cu strictete.


Protectia masinii in service este importanta

Echipa este tanara, pasionata si foarte priceputa - cel putin asa am perceput-o eu. Am vazut senzatia ca masina este pe maini bune si, fata de toate serviceurile la care am fost pana acum, am stat relaxat ca totul se petrece bine. Cei care se plictisesc sa stea pe  un scaun in sala de asteptare sau cei care vor sa vada ce se schimba sau cum se scot diverse piese de la masina lor pot oricand sa o faca, fara nici un fel de restrictie.


Un Audi ridicat pe una dintre rampe

Un alt avantaj este ca, in cazul descoperirii intamplatoare a unei piese defecte care nu era in plan, aceasta se poate comanda si aduce foarte rapid, putand fi schimbata pe loc fara o alta vizita sau programare ulterioara. Se salveaza astfel si timp, dar si bani. Acest lucru este posibil deoarece exista legatura stransa intra service si vanzarea de piese auto. De exemplu, la mine in titlul reviziei s-a descoperit o garnitura rupta sub masina pe traseul de evacuare, iar piesa a sosit in aproximativ o ora, fiind schimbata la final.


Piesele vin rapid, in cutii originale si sunt de calitate

Obisnuit cu service-urile oficiale de care in ultimii ani oricum am fugit cat am putut, ma bucur ca am descoperit serviceul acesta. Celor care le plac serviceu-rile impecabile, dar in care nu stii ce se intampla cu masina, nu este indicatia ideala, desi pot incerca sa vada cum este. Cei care cauta un service degajat si relaxat, acces mereu la masina, rapiditate si seriozitate, dar si o atmosfera continua de lucru care nu inseamna "farmacie" aici este locul potrivit. 

Pieseautoshop.ro comercializeaza online piese auto originale la preturi foarte bune, pe care le poate si monta in service-ul despre care am scris mai sus. La acest moment, piesele cumparate de la ei beneficiaza de 25% reducere la manopera de montaj. O revizie costa 50 de lei.


Un Jag care tusea a plecat sanatos


Se poate sta si in Receptie


In curte era un Renault RS foarte dichisit


Pe usa de la intrare veti recunoaste acest logo



Un service auto de calitate