Stiri Auto

Ultimele detalii despre situatia medicala a lui Mario Iorgulescu

Managerul spitalului Elias din Capitala, Mugur Ardelean, a furnizat luni mai multe informatii cu privire la starea medicala a pacientului Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, care a fost implicat intr-un grav accident rutier.

”Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, se arata in comunicatul managerului de la Elias.

Familia Iorgulescu a emis de asemenea un comunicat de presa.

La volanul unei masini Aston Martin DBS  cu numere rosii pe care o primise cadou in urma cu doar trei zilei, Mario Iorgulescu (24 de ani) a intrat pe contrasens pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, duminica in jurul orei 3.00 dimineata. Masina lui Iorgulescu Jr. a lovit o masina ce venea regulamentar din sens opus, condusa de un alt tanar in varsta de tot 24 de ani. Acesta din urma si-a pierdut viata pe loc.

Mario Iorgulescu a avut in trecut mai multe episoade controversate de certuri cu alte persoane, iar acum ar putea fi acuzat de ucidere din culpa, in cazul in care va scapa cu viata.

Aston Martin DBS este un model produs intre anii 2008 si 2012, motor V12, 510cp, care ajunge la 100km/h in 4,3 secunde. cu o cutie manuala in 6 rapoarte. Pretul uneia noi era de  300.000 de euro, iar ca second hand poate fi achizitionat cu preturi cuprinse intre 100.000 si 250.000 de euro.

Modelul nou se numeste DBS Superleggera si costa in jur de 350.000 de euro, cel care - privind imaginile - pare sa fi fost masina lui  Mario. Aceasta este o masina de 715cp de 5,2 litri, tot un V12, care ajunge la 100km/h in 3,4 secunde.



Ultimele detalii despre situatia medicala a lui Mario Iorgulescu