Stiri Auto

Spectacol al cailor putere la malul marii in weekend. Experienta gratuita de drift pentru fani

Zece piloti din Campionatul National de Drift vor participa sambata si duminica la RoDrift Games by the Sea Constanta, un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta si dedicat sportivitatii si sigurantei in trafic, iar spectatorii prezenti vor avea ocazia de a sta in dreapta favoritilor la tandemurile de derapaj controlat.

Evenimentul se va desfasura pe 23 si 24 iulie, in intervalul orar 17:00 - 22:00, in zona plajei Modern din Constanta, acolo unde pilotii vor face demonstratii spectaculoase, cu numeroase tandemuri, dar se vor dedica in special educatiei rutiere a tinerilor soferi si pe siguranta in trafic, pornind de la sondajele alarmante care ne pozitioneaza pe primele locuri in Europa in ceea ce priveste numarul mare de accidente rutiere datorate teribilismului si condusului agresiv.

Organizatorii au pregatit si o surpriza pentru spectatorii de toate varstele prezenti la eveniment in ambele zile, acestia putand concura pe circuitul special amenajat cu drift trike, la final fiind premiati de catre pilotii RoDrift.

Peste 200 dintre fani vor avea ocazia de a trai experienta Rodrift. Pilotii vor urma trasee deja stabilite pe circuit, unde vor avea misiuni de indeplinit cum ar fi atingerea unei bile suspendate, parcare laterala in drift, derapaje controlate intre doua puncte fixe sau ocolirea unor obstacole in timpul derapajului controlat.

Claudiu Adam, Natalia Iocsak, Gabor Imre, Sorin Ene, Gabriel Imre, Alice Ene, Eduard Nita, Razvan Stan, Stefan Zaharie si Radu Moise, toti piloti cu experienta in Campionatul National de Drift, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, vor fi prezenti alaturi de masinile lor de concurs pentru a le arata celor prezenti ca adrenalina o vor gasi mereu pe circuit, nu pe sosele!

Asociatia Clubul Sportiv Romanian Drift Community infiintata in 2014, a dat nastere Campionatului National de Drift, organizat sub egida FRAS.

In toti acesti ani, sute de tineri au facut pasul spre competitiile oficiale, iar mesajul a fost in permanenta de a goli strazile de teribilisti si mutarea lor intr-un cadru oficial, unde pericolul accidentelor este mult mai redus.

RoDrift Games by the Sea - Sportivitate si Siguranta in Trafic este un proiect finantat de Primaria Municipiului Constanta. Accesul publicului la eveniment va fi gratuit pe toata desfasurarea acestuia.



Spectacol al cailor putere la malul marii in weekend. Experienta gratuita de drift pentru fani