Stiri Auto

Semne bune de la Dacia. Productia va fi reluata in aceasta luna

Sursă foto: https://twitter.com/Menapia_Dacia

Uzina de automobile ”Dacia” de la Mioveni si-a inchis portile odata cu intrarea Romaniei in starea de urgenta ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Cu toate acestea, exista semnale pozitive de reluare a activitatii la una dintre cele mai reprezentative branduri ale economiei romanesti.

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a avut o discutie cu reprezentantii Dacia si a spus ca acestia pregatesc un scenariu de reluare a productiei cu protejarea sanatatii oamenilor.

”Acolo sunt 16.000 de angajați. Ei pregătesc un scenariu de reluare a producției astfel încât să protejeze sănătatea oamenilor, se gândesc la un flux de lucru pentru a respecta distanța angajaților, aducerea la lucru, să aibă măști de protecție, biocide, astfel încât lucrul la Dacia să se desfășoare în siguranț”, a spus Virgil Popescu la Digi 24.

”Dacia este un brand național, este esențial ca acolo să înceapă producția, sunt optimist că în a doua parte a lunii aprilie la Dacia începe producția”, a intarit ministrul Economiei din Guvernul Orban.



Semne bune de la Dacia. Productia va fi reluata in aceasta luna