Stiri Auto

Promotiile lunii iulie la AnveloSHOP si AnvelopeMAG

Luna Iulie soseste la AnveloSHOP alaturi de promotii la anvelopele de vara! Porneste linistit catre destinatia ta de vacanta fara sa-ti mai faci griji: AnveloSHOP iti ofera instant tickete cadou, vouchere de carburant dar si preturi speciale.

Achizitionati chiar acum un set de patru anvelope Michelin si primiti cadou vouchere in valoare de pana la 100 de lei! Regulamentul campaniei:

• Pentru comenzile de patru anvelope cu diametrul de 16" sau mai putin, primiti imediat cadou un Ticket Sodexo in valoare de 50 de lei!

• Pentru comenzile de patru anvelope cu diametrul de 17" sau mai mult, primiti imediat cadou un Ticket Sodexo in valoare de 100 de lei!

Cautati acum anvelopele cu etichetele rosii de pe site!

Consultati oferta completa de anvelope Michelin de pe AnveloSHOP.ro.

Comandati acum un set de patru anvelope Pirelli din reperele incluse in promotie si primiti IMEDIAT un VOUCHER de carburant in valoare de 50 de lei.

Anvelopele incluse in promotie vor fi etichetate si astfel usor de recunoscut pe site!

Consultati oferta completa de anvelope Pirelli de pe AnveloSHOP.ro.

Recomandari profiluri ce intra in promotie:

PIRELLI P ZERO

PIRELLI CARRIER

PIRELLI CINTURATO P7

De asemenea, puteti gasi numeroase anvelope din gama de buget la preturi speciale, pentru a va ajuta sa faceti economii in ceea ce priveste cheltuielile cu anvelopele!

Promotie valabila pana pe 31 iulie 2016 si in limita stocurilor disponibile.Promotiile lunii iulie la AnveloSHOP si AnvelopeMAG