Stiri Auto

Profita de ultimele reduceri la anvelopele de iarna si bucura-te de noile stocuri de vara!

Sezonul de iarna se apropie de final, iar cu aceasta ocazie AnveloSHOP goleste depozitul de anvelope de iarna pentru a face loc anvelopelor de vara noi.

La AnveloSHOP puteti gasi un stoc de peste 200 000 de anvelope de la peste 90 de producatori, stoc actualizat in timp real care cuprinde o gama vasta de anvelope pentru toate categoriile de autoturisme, SUVuri si autoutilitare, dar si anvelope de camioane si anvelope pentru utilaje agroindustriale.

AnveloSHOP va invita sa consultati intreaga gama de anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season si sa va alegeti cauciucurile potrivite pentru autoturismul dumneavoastra. Profitati acum de ofertele de sfarsit de sezon de iarna si de noile stocuri de anvelope de vara!

De notat este ca anvelopele de iarna nu sunt recomandate doar in momentul in care carosabilul, ci si cand temperaturile scad sub nivelul de 7 grade Celsius – lucru care inca se intampla des in aceasta perioada. Anvelopele de iarna raman flexibile si la aceste temperaturi scazute, obtinand astfel performante sporite in ceea ce priveste aderenta, tractiunea si distantele de franare. Profitati acum de lichidarea de stoc la anvelope de iarna.

Parte din anvelopele de iarna cu pret redus:
BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 195/65R15 91T
CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS 850 215/55R16 97H
NEXEN WINGUARD SNOW'G WH2 195/60R15 88T
Pentru toate reducerile de iarna, apasati aici.

Cum sezonul de vara se apropie, este bine sa va pregatiti din timp cu anvelope de vara potrivite. Anvelopele de vara ofera un nivel sporit al aderentei pe carosabil umed, manevrabilitate sporita in viraje, rezistenta foarte buna la rularea cu viteze ridicate si la utilizarea la temperaturi crescute si nu in ultimul rand un randament kilometric ridicat.

Doar cateva noi anvelope de vara:
DEBICA PASSIO 185/65R15 88T DOT 2016 POLONIA
BARUM BRAVURIS 4X4 215/65R16 98H DOT 4815 PORTUGALIA
MICHELIN PRIMACY 3 GRNX PJ 205/55R16 91V DOT 4615 RUSIA
Pentru toata oferta, apasati aici.

Fiind unul din liderii pietei online de anvelope din Romania, AnveloSHOP comercializeaza exclusiv anvelope noi, cu o data de fabricatie recenta, fabricate de cei mai cunoscuti producatori de pe plan mondial. Toate anvelopele comercializate de AnveloSHOP sunt noi, au trei ani garantie din momentul facturarii si vin insotite de un certificat de calitate.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda de minim doua anvelope si se realizeaza oriunde in tara in 24/48 de ore, prin curierat rapid. De asemenea, in cazul unui retur, clientii isi primesc banii inapoi garantat in maxim 14 zile.

Comandati online chiar acum pe anveloshop.ro si anvelopemag.ro sau telefonic la 0371.51.51.55 si 0721.00.22.33.



Profita de ultimele reduceri la anvelopele de iarna si bucura-te de noile stocuri de vara!