Stiri Auto

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece

Sezonul rece isi face simtita aparitia in calendare odata cu sfarsitul lunii august. Temperaturile incep sa scada pe termometru si precipiatiile incep sa apara din ce in ce mai des. Toti soferii trebuie sa isi pregateasca masina pentru noile temperaturi si faca o inspectie riguroasa pentru a fi siguri ca starea masinii este perfecta. O revizie completa include atat partea de motorizare cat si partea de articulatii, pentru a fi siguri ca aveti masina pregatita pentru iarna. 

O schimbare ce nu trebuie trecuta cu vederea o reprezinta insa si tipul de pneuri cu care rulati. Trebuie amintit faptul ca legislatia auto in vigoare nu stipuleza o perioada in care trebuie sa aveti montate pneuri de iarna, ci sunt mentionate doar prezenta precipitatiilor sub forma de zapada ca si motiv ce obliga montarea cauciucurilor de iarna. Trebuie sa fiti prin urmare atenti la precipitatii si cand este zapada sau polei pe carosabil, trebuie sa aveti montate cauciucuri de iarna.

De unde sa cumparati anvelope

Prin urmare, cea mai facila varianta este sa va achizitionati un set de anvelope iarna din timp, pentru a fi pregatiti de noul sezon rece si sa nu fiti luati prin suprindere de prima zapada. Cea mai rapida si sigura varianta o reprezinta achizitia de anvelope online, avand urmatoarele avantaje:

  • puteti sa comandati oricand

Nu sunteti obligati sa va deplasati la un magazin fizic, puteti sa cumparati direct de pe site accesand de pe laptop sau telefon. Aveti o gama variata de profile din care puteti alege si nu sunteti limitati de un stoc fizic.

  • modalitati de plata variate

Puteti sa platiti cum va este mai facil. Plata online cu cardul, in rate, ramburs sau O.P daca sunteti persoana juridica. Nu sunteti limitat doar la plata ramburs ca la majoritatea magazinelor fizice.

  • livrare rapida si sigura

Puteti sa le aveti la usa dvs sau puteti sa le aveti livrate la vulcanizare, cum va este mai convenabil. Daca le aveti livrate la o vulcanizare, puteti sa le aveti montate direct acolo si nu trebuie sa mai aveti grija mutarii lor.

  • garantie si certificat de conformitate

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la eventuale defectiuni ce se pot intampla. Sunteti asigurat prin garantie timp de 2 ani si certificat de conformitate.

Prin urmare, va recomandam sa profitati din timp si sa va achizitionati un set de anvelope de iarna potrivite pentru noile conditii meteo si de condus.



Pregateste-ti masina pentru sezonul rece