Stiri Auto

Planuri mari pentru noul Duster (FOTO)

Dacia ar putea lansa noul Duter in 2017, cred germanii de la Bild, care publica si o imagine cu modul in care ar putea arata noua masina, dar si detalii tehnice si sfaturi de imbunatatire.

Germania asteapta noul Duster ca pe painea calda, avand in vedere ca tara lor este a doua ca volum in care Dacia exporta SUV-ul romanesc. Dacia a vandut pana acum 4,5 milioane de masi in peste 40 de tari, succesul marcii luate de Renault fiind indiscutabil

Nemtii au informatii conform carora Dacia va lansa noul Duster (foto sus) in 2017, cu modificari in bine la designul partii frontale, cu faruri mai subtiri si linii mai usoare. Masina ar urma sa aiba o aparitie mai stilizata, mai moderna si mai eleganta.

Pretul de pornire in Germania este avansat de Bild la 12.000 de euro, iar sub capota vor fi motoare cu putere cuprinse intre 90 si 120 de cai putere.

Germanii afirma ca actualul model Duster (foto jos), proaspat restilizat, afara inca greoi si are nevoie de un alt design. De asemenea, cei de la Bild afirma ca Duster are doar trei stele in testele de siguranta, un capitol la care pana in 2017 trebuie sa se lucreze si sa ajunga la maximul de cinci.

Pentru a gasi un alt nod in papura, germanii spun ca SUV-ul actual Dacia este predispus la coroziune, iar modelele actuale nu beneficiaza de ESP decat la dotarile diesel de top sau contra cost, optional. 



Planuri mari pentru noul Duster (FOTO)