Stiri Auto

Paul Walker ar putea fi inlocuit de fratele sau in ultimele scene din Fast & Furious 7

Producatorii peliculei Fast & Furious ar putea apela la Cody Walker (foto dreapta), fratele mai mic al regretatului Paul Walker, pentru ultimele scene din seria 7 a filmului care este asteptat pe marile ecrane in vara anului viitor.

Presa de specialitate anunta implicarea lui Cody Walker in rolul agentului FBI Brian O’Conner interpretat de Paul Walker ca un omagiu adus actorului disparut la 30 noiembrie intr-un tragic accident rutier.

"Producatorii au avut o serie de intalniri (cu Cody Walker, n.r.), imediat dupa moartea lui Paul. Imediat, ei si-au dat seama ca au nevoie de cineva care sa arate ca Paul pentru a termina filmul si atunci l-au abordat pe fratele sau, Cody, care ii seamana", a declarat o sursa pentru Mail Online.

James Wan, regizorul peliculei Fast & Furious 7, a declarat pentru TMZ ca nu va renunta la acest proiect si ca va continua seria in pofida momentului greu prin care trece intreaga distributie dupa decesul lui Paul Wakler.

Inainte de moartea lui Walker lansarea filmului Fast & Furious 7 era programata la 11 iulie 2014, insa cum filmarile au fost intrerupte pentru o perioada nedeterminata este posibil ca filmul sa apara nu mai devreme de august-septembrie 2014.



Paul Walker ar putea fi inlocuit de fratele sau in ultimele scene din Fast & Furious 7