Stiri Auto

Paul Walker alias Brian O'Conner din Fast & Furious si-a pierdut viata intr-un accident de masina

Cumplita ironie a sortii pentru actorul american Paul Walker, cunoscut pentru rolul lui Brian O'Conner din seria de succes Fast & Furious. La doar 40 de ani acesta si-a pierdut viata intr-un teribil accident de circulatie care a avut loc in sudul Californiei in noaptea de sambata spre duminica.

Presa americana relateaza ca Walker era pasager in dreapta celui mai bun prieten al sau cand s-a produs teribilul accident. Martorii tragicului eveniment povestesc ca masina, un Porsche Carrera GT, s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului dupa care a luat foc.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Va multumim pentru rabdare si, asemeni voua, suntem uimiti si intristati de aceasta veste (...) Vom face tot posibilul sa va tinem la curent despre modalitatile in care va puteti adresa condoleantele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

"De unde eram am auzit un impact si am sarit imediat cu extinctoare sa stinge flacarile. Masina era cuprinsa de foc, iar ei erau prinsi inauntru. Nu se mai putea face nimic", a povestit Antonio Holmes, unul dintre martorii accidentului.

Paul Walker, 40 ani, filma in aceasta perioada cadre din Fast & Furious 7, pelicula asteptata de fanii din intreaga lume in primavara anului viitor. De asemenea, actorul american era protagonistul unui serial drama care se va lansa luna viitoare si care se numeste Hours.

Walker a devenit celebru in lumea cinematografiei prin rolul agentului FBI Brian O'Conner din seria Fast & Furious in care a facut echipa cu Vin Diesel, cei doi fiind protagonistii unor scene fabuloase de intreceri cu bolizi pe patru roti. Din pacate insa viata demonstreaza o data in plus ca bate filmul, iar Walker a plecat dintr-o noi, ca o ironie a sortii, tocmai in urma unui accident de masina.

Vin Diesel, partenerul de actiune al lui Paul Walker in seria Fast & Furious, a primit cu tristeste moartea bunului sau prieten si a publicat un mesaj emotionant pe o retea de socializare.

"Frate, imi vei lipsi foarte mult. Sunt fara cuvinte. Raiul a castigat un nou inger. Odihneste-te in pace", a scris Vin Diesel pe contul sau.

Actorul american lasa in urma o fetita de 15 ani si regrete enorme in randul fanilor seriei Fast & Furious din intreaga lume.

Vedeti mai jos ultima imagine cu Paul Walker in viata alaturi de masina in care si-a gasit sfarsitul:

Asa arata masina de mai sus dupa impact si incendiul care a urmat acestuia:

?



Paul Walker alias Brian O'Conner din Fast & Furious si-a pierdut viata intr-un accident de masina