Stiri Auto

Jeremy Clarkson vorbeste in premiera despre suspendarea sa (video)

Jeremy Clarkson a facut niste declaratii lapidare legate de suspendarea decisa de BBC la adresa sa, dupa ce vedeta Top Gear a pleznit un producator care il lasase fara mancare. Ca de obicei, a gasit o replica savuroasa.

In jur de 10 jurnalisti britanici l-au asteptat la Clarkson la iesirea din casa si au incercat sa ii smulga cateva cuvinte, in prima aparitie de dupa suspendarea sa si a emisiunii Top Gear.

Intrebat daca regreta cele intamplate, el a spus scurt ca "da". La intrebarea ce inseamna suspendarea pentru el, a replicat "Inseamna ca voi putea merge diseara la meciul lui Chelsea".

Intrebat despre ce a fost vorba in altercatie, Clarkson a refuzat sa raspunda, s-a suit in masina si a inchis usa.

Dialogul de mai sus a fost publicat chiar de BBC, postul care l-a suspendat pe durata unei anchete.

Clarkson a strans deja peste 400.000 de semnaturi intr-o petitie online in care i se cere revenirea pe ecrane.

Clarkson: pumn pentru potol

A aparut motivul neoficial pentru care gazda emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, s-ar fi certat cu un producator. Din cate se spune, nu a fost vorba despre un conlict despre show, ci unul pe un motiv mult mai uman. 

Postul tv Sky afirma ca Jeremy Clarkson l-a pocnit pe unul dintre producatorii emisiunii Top Gear pentru ca acesta nu efectuase  comenzile pentru mancarea adusa de catering. Ramase fara mancare, instinctele primare ale lui Clarkson s-au manifestat violent.

De ce nu isi permite BBC sa piarda Top Gear

- 350 de milioane de spectatori la nivel mondial
- Vandut in 214 tari
- 3 milioane de abonati pe youtube
- 15 milioane de fani facebook
- 1,6 milioane de cititori ai revistei cu acelasi nume
- 4 milioane de vizitatori pe site, lunar
- 5 milioane de telespectatori pe editie la BBC 2, cea mai urmarita emisiune a postului

Suspendare pentru Top Gear si Clarkson

Postul national britanic de televiziune BBC a anuntat marti seara ca a suspendat emisiunea auto Top Gear, alaturi de vedeta acesteia Jeremy Clarkson. Decizia vine ca urmare a unei dispute in care a fost implicat controversatul prezentator.

Un purtator de cuvant al BBC, a declarat ca "emisiune a fost suspendata din cauza unui scandal al lui Jeremy Clarkson cu un producator. Suspendarea ramane in vigoare pe durata unei anchete aflate in desfasurare. Nu a mai fost suspendat nimeni altcineva."

"Emsiunea Top Gear de duminica nu va mai fi difuzata. BBC nu mai face pe moment alte comentarii."

Radio BBC a anuntat ulterior ca ultimele doua episoade din acest sezon al emisiunii Top Gear au fost de asemenea amanate.

Emisiunea Top Gear este una dintre vedetele postului BBC, adunand anual peste 200 de milioane de euro in venituri din publicitate. Este si cea mai populara emisiune de la BBC 2, acolo unde aduna 5 milioane de telespectatori pe editie, duminica seara.

Nu este prima oara cand Clarkson este implicat in scandaluri. In 2014 s-a aflat in mijlocul unei controverse legate de rasism.



Jeremy Clarkson vorbeste in premiera despre suspendarea sa (video)