Stiri Auto

Ipoteza halucinanta: Paul Walker nu ar fi murit. Fotografia care alimenteaza speculatiile

De doua zile lumea cinematografiei este in soc dupa decesul tragic al indragitului actor Paul Walker alias Brian O'Conner din Fast & Furious. Acesta si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier petrecut in localitatea Valencia din sudul Californiei, insa o parte a fanilor lui Walker nu sunt convinsi ca lucrurile ar sta chiar asa.

Walker se afla pe scaunul din dreapta al unui bolid Porsche Carrera GT condus de un prieten de-al sau, fost pilot de curse, in momentul in care s-a petrecut cumplita tragedie.

Masina s-a izbit violent de un copac, apoi a luat foc si a ajuns un morman de fiare contorsionate. Pe internet a aparut la scurta vreme ultima imagine cu Paul Walker in viata, iar apoi totul a devenit negura precum epava masinii de sute de cai putere.

Internetul a fost luat cu asalt de fanii seriei Fast & Furious socati de tragedia unuia dintre cei mai indragiti actori ai peliculei, iar colegii de platou i-au adus lui Paul Walker un ultim omagiu prin mesajele publicate in mediul online.

Medicii legisti au declarat ca nu pot identifica cele doua cadavre decat in urma unei amprente dentare, iar pana atunci in mediul online de peste ocean a aparut o ipoteza conform careia in realitate Paul Walker nu ar fi fost in masina distrusa si despre care se crede ca I-ar fi adus sfarsitul.

Intreaga aceasta ipoteza halucinanta a aparut de la o comparatie a placutelor de inmatriculare din doua imagini, una surprinsa inainte de accident si in care Paul Walker este surprins langa masina rosie, si o alta de dupa accident chiar din locul impactului unde fanii au adus flori si au aprins lumanari.

Vedeti mai jos imaginea care a pus pe jar de cateva ore intreaga comunitate a fanilor lui Paul Walker si ai filmului Fast & Furious:

Aceasta este o teorie fantezista si supra realista imbratisata de cei mai inraiti, sa le spunem asa, fani ai lui Paul Walker, care inca nu cred in varianta disparitiei acestuia si se sprijina pe un asemenea argument.

Ipoteza trebuie insa tratata cu rezerva, cu maxima prudenta pentru ca judecand la rece pe imagine avem intr-adevar doua numere diferite. Primul, cel de la masina alaturi de care se afla Walker, este numarul autentic, insa al doilea putea foarte bine sa fie “plantat” in imagine cu ajutorul unui program de computer.

Mai mult decat atat, locul accidentului a devenit in scurt timp un adevarat spatiu de pelerinaj pentru cei care au venit sa verse o lacrima pentru Paul Walker si sa-i aduca acestuia un ultim omagiu. In conditiile in care se presupune ca politia locala si anchetatorii au curatat locul si au strans epava masinii, de ce ar fi lasat la vedere tocmai numarul de inmatriculare? Acesta ar fi putut fi sustras de orice amator de amintiri valoroase.



Ipoteza halucinanta: Paul Walker nu ar fi murit. Fotografia care alimenteaza speculatiile