Stiri Auto

Imagini spectaculoase cu noua Dacia Duster

Sursă foto: facebook.com/Dacia

Constructorul Dacia pregateste lansarea in aceasta toamna a noului model Duster la Salonul Auto de la Frankfurt. Iata ce noutati aduce acesta.

Pentru a prefata marele eveniment auto al toamnei, oficialii de la Mioveni au lansat un clip de promovare pe pagina oficiala de Facebook in care un Duster este prezentat in preajma unei navete spatiale.

“Ce are de gand Dacia Duster?” este intrebarea ii pune pe jar pe pasionatii de automobile, iar potrivit primelor informatii din piata auto ultima evolutie a SUV-ului produs la Mioveni va aduce o serie de modificari la nivel estetic si un interior mai generos pentru pasageri.

“Noul Duster ofera un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adauga o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite in detaliu incepand din 12 septembrie”, se arata in comunicatul oficial Dacia.

Dacia Duster va intra in productia de serie pana la finalul acestui an, primele unitati urmand a fi scoase pe piata la inceputul anului 2018.

Iata cateva dintre modificarile aduse la noul Duster:

- roti de 17 inch (fata de 16 cum sunt in prezent);
- parbrizul mutat 100 mm mai in fata si cu o inclinare mai mare;
- modificarea blocului de lumini;
- senzori de parcare fata integrati in caroserie;
- scutul de protectie spate are dimensiuni mai mari decat cel al modelului existent acum pe piata.

Salonul Auto de la Frankfurt are loc in perioada 14-24 septembrie.

Dacia a scos primul Duster pe piata in urma cu sapte ani si in tot acest interval a vandut peste un milion de unitati, devenind astfel cel mai comercializat model din istoria companiei.



Imagini spectaculoase cu noua Dacia Duster