Stiri Auto

Haos la intrarea in Bucuresti pe DN1 in prima zi de scoala

O banda blocata pentru aparent nimic, cu niste balize de plastic langa un canal, a creat o aglomeratie infernala, luni dimineata, pe DN 1, la intarea in Bucuresti.

Kilometri intregi, sute de masini bara la bara si zeci de minute pierdute, asa a inceput ziua de luni, prima zi de scoala din 2016, la intarea in Bucuresti, pe DN1.

Banda 1 de mers pe sensul de intrare in Bucuresti era blocata cu o linie de balize pusa perpendicular pe axul drumului, vizavi de cladirea Realitatea TV. Aparent balizele protejau un canal, insa nu se lucra nimic, iar carosabilul parea in regula pentru circulatie, neffind nimic crapat la asfalt sau capacul de la canal scos. Insa, cu toate acestea, banda era blocata pentru niste lucrari ce urmau sa aiba loc sau se facusera si nu se terminasera.

Din 3 benzi circulatia se desfasura pe gatuia pe doua, iar coada se intindea pe kilometri buni, incepand din Balotesti, trecand de Hornbach si apoi tot Otopeniul. O coada infernala de 5-6-7 kilometri din cauza unei benzi blocate cu balize de cine stie cine.

Toate drumurile adiacente de intrare in DN1 erau si ele la randul lor paralizate, incepand cu Corbeanca, apoi cu Otopeniul si Centura Bucuresti. 

O zona care se trecea in 5-7 minute pe DN1 s-a parcurs luni in 40 de minute, in jurul orei 8 dimineata. Dupa zona cu balize, drumul era liber. 

La ora 8:20, un echipaj de Politie a venit in zona cu balizele, dar nu a avut ce sa faca in mod real. Un agent de la Politia Rutiera s-a pus pe bordura din mijlocul DN1 si a inceput sa dea din mana, insa masinile nu aveau unde se se duca. 



Haos la intrarea in Bucuresti pe DN1 in prima zi de scoala