Stiri Auto

DN1 blocat de un accident violent la intrarea in Bucuresti. Doua persoane ranite serios (VIDEO)

Traficul a fost aproape blocat pe DN1 la intrarea in Bucuresti pret de aproximativ patru ore din cauza unui accident rutier petrecut in localitatea Otopeni. Doua persoane au fost ranite serios in urma impactului si au fost transportate de urgenta la spitalele din Capitala. Potrivit medicului-sef de pe echipajul SMURD sosit la fata locului una dintre persoane a suferit un traumatism la nivelul membrelor inferioare, iar cea de-a doua un politraumatism. Intre orele 11:30 si 15:00 s-a circulat pe o singura banda din trei la intrarea in Bucuresti, iar traficul persita greu si dupa-masa.

Accidentul a avut loc la ora 11:30 chiar pe Podul de la Otopeni si in jumatate de ora coloana de masini s-a intins pe lungimea a cativa kilometri ajungand in zona Aeroporturlui International Henri Coanda.

Politia Rutiera a ajuns in zona accidentului, dar cu toate acestea operatiunea de eliberare a carosabilului se desfasoara lent, iar masinile inainteaza cu viteza melcului pe o singura banda.

Asa cum se poate observa din imaginile surprinse mai jos de reporterul Onlinesport.ro aflat in zona, in accident au fost implicate trei autovehicule, un Mercedes-Benz model mai vechi, un BMW de generatie noua si, din cate am reusit sa ne dam seama, un Renault Clio. Acesta din urma a iesit cel mai sifonat din impactul cu celelalte doua, fiind practic intors invers sensului de mers.

Din primele relatari ale martorilor oculari se pare ca una dintre masini a sarit pe contrasens din cauza bordurii ucigase care separa sensurile de mers in acea zona a DN1.



DN1 blocat de un accident violent la intrarea in Bucuresti. Doua persoane ranite serios (VIDEO)